<strong>HO HO:</strong> Märtha Louises la ut en humoristisk melding på Instagram med en ønskeliste til julenissen. Foto: NTB Scanpix
HO HO: Märtha Louises la ut en humoristisk melding på Instagram med en ønskeliste til julenissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prinsessen på Instagram:

Spøker om ny kjæreste

Märtha Louise med morsom melding til julenissen.

Publisert

(Se og Hør): Det var med humoristisk glimt at Märtha Louise (46) la ut et innlegg på Instagram om et ønske til julenissen.

Det stod som følger: «Jeg ønsker meg en enhjørning til jul.» Julenissen: «Vær realistisk.» Meg: «Okay, jeg ønsker meg en kjæreste.» Julenissen: «Hvilken farge vil du ha på enhjørningen?»

#christmaswishes 😂😂😂

A post shared by Märtha Louise (@martha_louise123) on

-Støttende kommentarer

Ja, det kan neste virke som prinsessen tror mer på fabeldyr enn på ekte kjærlighet for tiden. Innlegget har allerede fått over 1400 likes på Instagram, og i kommentarfeltet står det hilsninger og gode ønsker om at hun skal få både en enhjørning og en kjæreste til jul.

-Singel i over ett år

Det var i august 2016 at det først ble kjent at Ari Behn og Märtha Louise skulle skilles. Den gang uttalte hun i en pressemelding via Slottet:

– Livet går ikke på skinner. Det har både Ari og jeg erfart. Men aller tydeligst blir det nå, når livet har gjort noen krumspring vi aldri hadde sett for oss. I disse dager går nemlig vi to fra hverandre. Vi avslutter ekteskapet, men forblir sammen i foreldreskapet.

I sommer ble det kjent at Ari har gått videre og funnet seg en ny partner. Den utvalgte er 12 år yngre Ebba Rysst Heilmann (32).

-Liten tro på kjærligheten?

Skal vi tro prinsessens Instagram-innlegg har hun ikke helt troen på å finne en ny kjæreste med det første. Prinsessen giftet seg med Ari Behn i Nidarosdomen i Trondheim 24. mai i 2002. De to har nå felles omsorg for døtrene.

Märtha Louise viser gjerne frem sine private øyeblikk på Instagram. I september delte hun et bilde av en hjemmebakt kake som barna overrasket henne med tre dager før bursdagen hennes.

Les også: Ari Behn gjør som Märtha Louise

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer