Du leser nå Se og Hør Pluss

Eksklusivt

Splid i den svenske kongefamilien

Madeleine er rasende fordi kongen gjør forskjell på barnebarna.

MISFORNØYD: Prinsesse Madeleine skal ikke være spesielt fornøyd etter at barna hennes er fratatt rollene som Kongelige Høyheter. Men hun kan ikke motsi kongen offentlig.
MISFORNØYD: Prinsesse Madeleine skal ikke være spesielt fornøyd etter at barna hennes er fratatt rollene som Kongelige Høyheter. Men hun kan ikke motsi kongen offentlig. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sikkert at kong Carl Gustaf (74) hadde sett for seg hvilke reaksjoner det skulle skape, da han bestemte seg for å fjerne barna til prins Carl Philip (41) og prinsesse Madeleine (38) fra kongehuset. De fem smårollingene er dermed ikke Kongelige Høyheter lenger.

– Prins Alexander (4), prins Gabriel (2), prinsesse Leonore (6), prins Nicolas (5) og prinsesse Adrienne (2) er fortsatt medlemmer av kongefamilien. De har derimot ikke lenger tittel som Kongelige Høyheter, og forventes ikke å påta seg kongelige oppdrag i fremtiden, sto det i sjokkmeldingen fra Slottet.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

39,- 1 mnd

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)
Supertilbud

229,- 3 mnd

(Fornyes automatisk til 229,-/kvartal)

799,- årsabonnement

(Fornyes automatisk til 799,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer