<strong>MISFORNØYD:</strong> Prinsesse Madeleine skal ikke være spesielt fornøyd etter at barna hennes er fratatt rollene som Kongelige Høyheter. Men hun kan ikke motsi kongen offentlig.
MISFORNØYD: Prinsesse Madeleine skal ikke være spesielt fornøyd etter at barna hennes er fratatt rollene som Kongelige Høyheter. Men hun kan ikke motsi kongen offentlig. Vis mer

Eksklusivt

Splid i den svenske kongefamilien

Madeleine er rasende fordi kongen gjør forskjell på barnebarna.

Publisert

Det er ikke sikkert at kong Carl Gustaf (74) hadde sett for seg hvilke reaksjoner det skulle skape, da han bestemte seg for å fjerne barna til prins Carl Philip (41) og prinsesse Madeleine (38) fra kongehuset. De fem smårollingene er dermed ikke Kongelige Høyheter lenger.

– Prins Alexander (4), prins Gabriel (2), prinsesse Leonore (6), prins Nicolas (5) og prinsesse Adrienne (2) er fortsatt medlemmer av kongefamilien. De har derimot ikke lenger tittel som Kongelige Høyheter, og forventes ikke å påta seg kongelige oppdrag i fremtiden, sto det i sjokkmeldingen fra Slottet.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer