Hertuginne Meghan:

Spesiell detalj vekker oppsikt

Hertuginne Meghan åpnet seg for første gang etter sjokkintervjuet med Oprah Winfrey.

EKSKLUSIV KLOKKE: Gravide hertuginne Meghan skal ha hatt på seg klokka til prinsesse Diana i helgen. Foto: ABC
EKSKLUSIV KLOKKE: Gravide hertuginne Meghan skal ha hatt på seg klokka til prinsesse Diana i helgen. Foto: ABC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i april at hertuginne Meghan og prins Harry gjorde et intervju med talkshow-dronningen Oprah Winfrey, som ikke bare sjokkerte den britiske kongefamilien, men også en hel verden.

Nå har Meghan gjort sin første tv-opptreden siden det omstridte intervjuet. Der bar hun også en klokke verdt 300 000 - en klokke som tidligere har tilhørt avdøde prinsesse Diana, skriver flere britiske medier, deriblant The Independent.

Paret venter som kjent sitt andre barn til sommeren. Da får sønnen Archie nemlig en lillesøster, og det ble også et tema da hun i helgen holdt tale under den digitale konserten Vax Live, som jobber for å øke den globale vaksineinnsatsen.

- Lykkelige

Hertuginnen tok i talen til orde for lik tilgang til coronavaksine for alle mennesker, inkludert hennes kommende datter.

- Min mann og jeg er lykkelige over å snart kunne få en datter. Det er en følelse av glede vi deler med millioner av andre familier rundt om i verden. Når vi tenker på henne, tenker vi på alle de unge kvinnene og jentene på kloden som må bli gitt muligheten og støtten til å lede oss fremover, sa den vordende tobarnsmoren, ifølge People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.