Hertuginne Meghan:

Spesiell detalj vekker oppsikt

Hertuginne Meghan åpnet seg for første gang etter sjokkintervjuet med Oprah Winfrey.

EKSKLUSIV KLOKKE: Gravide hertuginne Meghan skal ha hatt på seg klokka til prinsesse Diana i helgen. Foto: ABC
EKSKLUSIV KLOKKE: Gravide hertuginne Meghan skal ha hatt på seg klokka til prinsesse Diana i helgen. Foto: ABC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i april at hertuginne Meghan og prins Harry gjorde et intervju med talkshow-dronningen Oprah Winfrey, som ikke bare sjokkerte den britiske kongefamilien, men også en hel verden.

Nå har Meghan gjort sin første tv-opptreden siden det omstridte intervjuet. Der bar hun også en klokke verdt 300 000 - en klokke som tidligere har tilhørt avdøde prinsesse Diana, skriver flere britiske medier, deriblant The Independent.

Paret venter som kjent sitt andre barn til sommeren. Da får sønnen Archie nemlig en lillesøster, og det ble også et tema da hun i helgen holdt tale under den digitale konserten Vax Live, som jobber for å øke den globale vaksineinnsatsen.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

- Lykkelige

Hertuginnen tok i talen til orde for lik tilgang til coronavaksine for alle mennesker, inkludert hennes kommende datter.

- Min mann og jeg er lykkelige over å snart kunne få en datter. Det er en følelse av glede vi deler med millioner av andre familier rundt om i verden. Når vi tenker på henne, tenker vi på alle de unge kvinnene og jentene på kloden som må bli gitt muligheten og støtten til å lede oss fremover, sa den vordende tobarnsmoren, ifølge People.

VENTER NYTT BARN: Hertuginne Meghan og prins Harry venter barn nummer to. Fra før av har de lille Archie. Foto: Reuters
VENTER NYTT BARN: Hertuginne Meghan og prins Harry venter barn nummer to. Fra før av har de lille Archie. Foto: Reuters Vis mer

Det var imidlertid den nevnte klokken som vakte aller størst oppmerksomhet under talen.

Prinsesse Diana skal, ifølge britiske medier, ha elsket klokken som hennes far, Spencer, ga henne da hun var 21 år gammel.

Hun skal selv ha båret klokken under flere tilstelninger, blant annet da hun besøkte et tempel i London i 1997, og ifølge medier skal Meghan ha fått klokken i gave av prins Harry.

Prinsesse Diana døde i 1997, bare 36 år gammel.

HOLDER SAMMEN: Hertuginne Meghan og prins Harry har vært i hardt vær i det siste, men holder sammen. Foto: Dominic Lipinski / Pool / AP
HOLDER SAMMEN: Hertuginne Meghan og prins Harry har vært i hardt vær i det siste, men holder sammen. Foto: Dominic Lipinski / Pool / AP Vis mer

Første opptreden

Prins Harry deltok også på vaksinekonserten som ble sendt i USA lørdag kveld. Konserten ble spilt inn foran tusenvis av fullvaksinerte på et stadion i Los Angeles tidligere denne uken.

Dette var det første offentlige arrangementet prinsen deltok på i California siden han og hertuginne Meghan flyttet til USA i fjor vår.

Ifølge BBC er dette også prins Harrys første offentlige opptreden siden bestefaren prins Philips begravelse i Storbritannia 17. april. Dronning Elizabeths (95) ektemann døde 9. april, 99 år gammel.

Vertinne var popstjernen Selena Gomez (28). Jennifer Lopez (51) og bandet Foo Fighters bidro med musikalske innslag.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

LES OGSÅ: - Vil aldri tilgi ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer