Prinsesse Estelle:

Spesiell detalj: - Så kledelig!

Prinsesse Estelle dukket opp i morfar kong Carl Gustafs 75-års dag med en spesiell detalj.

VINKER: Prinsesse Estelle sammen med kronprinsesse Victoria og prins Oscar under kong Carl Gustafs bursdag. Foto: Shutterstock / NTB
VINKER: Prinsesse Estelle sammen med kronprinsesse Victoria og prins Oscar under kong Carl Gustafs bursdag. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Forrige helg samlet den svenske kongefamilen seg for å feire kong Carl Gustaf. Nabolandets konge fylte nemlig 76 år forrige lørdag, og dagen ble feiret med brask og bram.

Prinsesse Estelle (10) var også til stede for å feire morfaren sin, og sammen med resten av familien vinket hun stolt til folket.

HUMPETE: Svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel var vertskap for besøket det norske kronprinsparet hadde lagt til Stockholm. Første dag med besøk fikk en noe humpete start. Video: Caroline Vagle / Se og hør Vis mer

For første gang

Også denne gangen fikk Estelle oppmerksomhet, men nå er det imidlertid en helt annen detalj som fanger oppmerksomheten. Prinsessen har nemlig på seg briller.

- Så kledelig! Prinsesse Estelle har fått seg briller, og på morfars bursdag brukte hun dem første gang i en offisiell sammenheng, sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

VINKET: Prinsesse Estelle så ut til å være i strålende humør. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
VINKET: Prinsesse Estelle så ut til å være i strålende humør. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

- For de som følger ekstra godt med, har de kanskje sett brillene en gang tidligere. Da på noen bilder kongehuset hadde tatt selv, og publiserte på sin egen hjemmeside, legger Vagle til.

Den unge prinsessen vet å kle seg, og det beviser hun enda en gang med de kledelige brillene.

- Estelle er bare ti år, men allerede proff til å være prinsesse, skriver Svensk Damtidning om den svenske tronarvingen.

UT PÅ TUR: I anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag delte kongehuset en video av familien på skitur. Video: Kongehuset Vis mer

Minner om Ingrid Alexandra

Man kommer ikke unna at prinsesse Estelles klær, særlig på bursdagsbildet, kan minne om vår egen prinsesse Ingrid Alexandras (18) stil.

Og det er ikke så rart. Estelle har nemlig flere ganger dukket opp i arvede klær fra Ingrid!

BURSDAGSBILDE: Dette bildet ble offentliggjort i forbindelse med prinsesse Estelles 10-årsdag. Foto: Linda Broström, Kungl. Hovstaterna
BURSDAGSBILDE: Dette bildet ble offentliggjort i forbindelse med prinsesse Estelles 10-årsdag. Foto: Linda Broström, Kungl. Hovstaterna Vis mer

Forholdet mellom de to kongehusene er som kjent svært tett, noe Ingrid Alexandra har gitt uttrykk for at hun setter stor pris på:

– Jeg er jo så heldig at jeg har mange jevnaldrende tronarvinger i Europa nå, så jeg håper jo at vi kan bruke hverandre etter hvert, sa prinsessen i sitt intervju med NRK i forbindelse med 18-årsdagen.

LES OGSÅ: Lånte mammas jakke: - Strålende forbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer