Prinsesse Ingrid Alexandra:

Spesiell detalj: - Like gammel som prinsessen

I anledning prinsessens 18-årsdag ble det publisert nye bilder. Der dukket hun opp iført en velkjent kjole.

MYNDIG: Prinsesse Ingrid Alexandra i Bernadottesalongen på Det kongelige slott i anledning 18-årsdagen. Foto: Ida Bjørvik / Det kongelige hoff
MYNDIG: Prinsesse Ingrid Alexandra i Bernadottesalongen på Det kongelige slott i anledning 18-årsdagen. Foto: Ida Bjørvik / Det kongelige hoff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag var den store dagen hvor Norges tronarving, prinsesse Ingrid Alexandra, fylte 18 år. Nå er hun blitt myndig og vil regnes som et voksent medlem av den norske kongefamilien.

Tirsdag publiserte kongehuset de første offisielle bildene av prinsessen i anledning hennes 18-årsdag som var rett rundt hjørnet. Natt til fredag ble det lagt ut tre nye bilder av henne.

Samme kjole som moren

På bildene var Ingrid Alexandra iført en lang, sort kjole med korte ermer og glitrende, lange øredobber.

Men for anledningen falt ikke valget på hvilken som helst kjole. Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle kan nemlig opplyse om at det er kronprinsesse Mette-Marits kjole, som hun hadde på seg på Nobelkonserten i 2004 - samme året som prinsessen ble født.

- Kjolen er fra Lanvin, og kronprinsessen brukte den samme året som prinsessen ble født. Hvor kult er ikke det? Kjolen er faktisk like gammel som prinsessen, men ser likevel fresh og tidsriktig ut, forteller Vagle.

- Prinsessen har så vidt jeg kan se konsekvent brukt morens klær i offisielle sammenhenger den siste tiden, og det kan jeg ikke annet enn å hylle! Jeg synes det er så kult, og hun står virkelig frem som et godt forbilde. Klok, reflektert og flott!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer