SMYKKEDESIGN: Kronprinsesse Mary hadde både kjole og øredobber designet av Charlotte Lynggaard for Ole Lynggaard.  Foto: All Over
SMYKKEDESIGN: Kronprinsesse Mary hadde både kjole og øredobber designet av Charlotte Lynggaard for Ole Lynggaard. Foto: All OverVis mer

Spesiallaget kjole av smykkedesigner

Kronprinsesse Mary overrasket.

SEOGHØR.NO: Amsterdam florte av vakre kjoler i forbindelse med tronskifte tirsdag - og en av de flotteste var som vanlig Danmarks kronprinsesse Mary.

Stilprinsessen er kjent for å velge dansk design både når det kommer til klær og smykker, men overrasket med å bruke en kjole fra en smykkedesigner! Den kimonoinspirerte kjolen har blomsterapplikasjoner i livet og på skjørtet er ifølge Se og Hørs kilder designet av Charlotte Lynggaard, datteren til Ole Lynggaard. Det danske smykkemerket er populære blant både kongelig og vanlig folk i hele Skandinavia.

Smykkedesigneren har designet noen få "one of a kind"-kjoler i forbindelse med Ole Lynggaard Copenhagens 50-års jubileumsshow, som skal gå av stabelen i København 15. mai. Og det er en av disse kjolene Mary har fått æren av å bruke under innsvergelsen av nederlands kong Willem-Alexander i dag.
 

LES OGSÅ: Her er kronprinsessens nye designkjole