Spekulerer i tvillinger for Kate og William

- Det ser ut til at ønsket om en stor familie blir raskere oppfylt enn antatt, skriver magasin.

FAMILIELYKKE: Det er ingen hemmelighet at hertuginne Kate og prins William elsker barn. Her leker de med sønnen prins George foran generalguvernørPeter Cosgrove i Sydney i april. Foto: FameFlynet
FAMILIELYKKE: Det er ingen hemmelighet at hertuginne Kate og prins William elsker barn. Her leker de med sønnen prins George foran generalguvernørPeter Cosgrove i Sydney i april. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av september klappet rojalister verden over ivrig i hendene, etter at den gledelige nyheten om at Kate (32) og William (32) venter barn nummer to ble kjent.

Nå spekuleres det i om hertugparet har grunn til å glede seg dobbelt så mye - for ifølge kilder skal det ikke bare være ett, men to små barn i hertuginnens voksende mage.

I september skrev The Telegraph at den gravide hertuginnen tidligere har uttalt at hun ønsker seg tre barn før hun er 35 år.

Blir født på parets bryllupsdag?

«Det ser ut til at ønsket om en stor familie blir raskere oppfylt enn antatt», skriver HelloMagazine denne uken.

Foreløpig har det ikke kommet noen offisiell uttalelse fra det bitiske kongehuset om hverken kjønn eller om det er snakk om tvillinger for hertugparet, men terminen er satt til april 2015 - og kanskje den lille blir født på mamma og pappas bryllupsdag fire års bryllupsdag 29. april?

Parets første barn, prins George (1), ble født 22. juli 2013.

Dersom det er tilfelle at Kate er gravid med tvillinger blir barna det første tvillingparet som er født inn i den britiske kongefamilien på 585 år. I 1430 ble nemlig Kong James den første og hans kone dronning Joan foreldre til tvillingguttene Alexander og James.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer