Spår kongelig baby-nyhet før jul

Prins George og prinsesse Charlotte kan snart få en ny bror eller søster.

LYST PÅ FLERE BARN: Prins William av Wales og Kate Middelton skal ifølge en familiekilde ha lyst på ett tredje barn.   Foto: NTB scanpix
LYST PÅ FLERE BARN: Prins William av Wales og Kate Middelton skal ifølge en familiekilde ha lyst på ett tredje barn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate (34) og Prins William (34) har fra før barna prins George (3) og prinsesse Charlotte (1).

Nå skal det kongelige ekteparet ha lagt planer om å utvide barneflokken igjen.

Det sier en kilde nær familien til US Weekly.

Den anonyme kilden hevder William og Kate har begynt å sette av tid i sine kalendere, i tilfelle hertuginnen blir gravid.

- Det vil ikke overraske meg om hun er gravid før jul, sier kilden til bladet.

Under begge sine tidligere svangerskap led hertuginne Kate av akutt morgenkvalme.

Us Weeklys kilde hevder hun derfor vil legge inn babypause i kalenderen i tilfelle hun skulle bli gravid.

- Frem til hun er gravid, er det «business as usual», forteller kilden.

Både prins George og prinsesse Charlotte ble født på St Mary´s Hospital i London.

Saken fortsetter under bildet. 

BARNA: De søte små Prins George og Prinsesse Charlotte.  Foto: Kate Middleton/Scanpix
BARNA: De søte små Prins George og Prinsesse Charlotte. Foto: Kate Middleton/Scanpix Vis mer

I 2015 delte William og Kate egne bilder av sine to sjarmører.

- Vi er glade for å kunne presentere dette bildet av prins George med sin lillesøster prinsesse Charlotte, skrev kongefamilien på sin twitterkonto sammen med emneknaggene #velkommentilfamilien. 

Feiret 5 år bryllupsdag 

Tidligere kunne det kongelige paret feire at de hadde vært gift i hele fem år.

De ga hverandre sitt ja 29. april 2011. Bryllupet førte til en stor folkefest i Storbritannia.

Bruden var strålende vakker i en spesiallaget blondekjole fra Alexander McQueen, og hertuginne Kate (34) høstet ros for brudekjolen i motepressen verden over. 

- Kate ønsket at kjolen skulle kombinere tradisjon og det moderne artistiske blikket som karakteriserer Alexander McQueeens arbeid. Miss Middleton arbeidet nær med designer Sarah Burton i å formulere designet av kjolen, het det i en uttalelse fra Buckingham Palace den gang.

På bryllupsdagen fem år senere gratulerte Kensington Palace hertugparet på Twitter, ved å legge ut en videosnutt med Kate og William:

«God bryllupsdag til hertugen og hertuginnen av Cambridge! Her er noen av favorittøyeblikkene våre fra de siste fem årene», skriver de i Twitter-meldingen til videoen. 

FRA BRYLLUPET I 2011: Kate Middleton, søsteren Pippa Middlton og faren Michael Middleton på vei inn på vei inn til bryllupet med prins William i Westminster Abbey i London fredag. Brudekjolen er designet av Sarah Burton, som leder motehuset Alexander McQueen. Kjolen har blondetopp med lange ermer og er elfenbeinshvit og laget av silkesateng og chantillyblonder. Sløret er laget av silketyll med broderte blomster, og dekket brudens utslåtte hår. Kate bærer også et Cartier- diadem, utlånt av dronningen. Diademet ble bestilt i 1936 av den daværende hertug av York, senere kong George VI, til hans kone Elizabeth, bedre kjent som dronningmoren. Hun igjen ga diademet videre til sin datter, den nåværende dronningen, på hennes 18-årsdag.
 Foto: Lise Åserud/NTB scanpix
FRA BRYLLUPET I 2011: Kate Middleton, søsteren Pippa Middlton og faren Michael Middleton på vei inn på vei inn til bryllupet med prins William i Westminster Abbey i London fredag. Brudekjolen er designet av Sarah Burton, som leder motehuset Alexander McQueen. Kjolen har blondetopp med lange ermer og er elfenbeinshvit og laget av silkesateng og chantillyblonder. Sløret er laget av silketyll med broderte blomster, og dekket brudens utslåtte hår. Kate bærer også et Cartier- diadem, utlånt av dronningen. Diademet ble bestilt i 1936 av den daværende hertug av York, senere kong George VI, til hans kone Elizabeth, bedre kjent som dronningmoren. Hun igjen ga diademet videre til sin datter, den nåværende dronningen, på hennes 18-årsdag. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Avslører Prins Alexanders fem faddere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer