NY TRADISJON: Sonja og Harald inviterer til julekonsert på Slottet, og trolig vil hele kongefamilien være på plass. Foto: NTB scanpix
NY TRADISJON: Sonja og Harald inviterer til julekonsert på Slottet, og trolig vil hele kongefamilien være på plass. Foto: NTB scanpixVis mer

Sonja og Harald åpner dørene til jul

I år blir det ny TV-sendt julekonsert fra Slottet.

SEOGHØR.NO:  I år - som i fjor - inviterer Kongeparet til julekonsert fra Slottets store festsal, og konserten vil bli sendt direkte på NRK lørdag 22. desember.

«Kongen og Dronningen, Kronprinsen og Kronprinsessen ønsker med dette å invitere det norske folk hjem til seg for å dele en god førjulsopplevelse av felleskap, inkludering og varme. Gjestene vil i år være ungdommer som Kongefamilien har møtt på noen av sine mange besøk rundt i Norge gjennom året som har gått», skriver Slottet på sine hjemmesider.

Artistene som deltar vil være spesielt inviterte til å markere inngangen til julehelgen – i en helt spesiell ramme. Konserten sendes på NRK1 lørdag 22. desember og produseres av Eyeworks Dinamo, skriver Slottet videre.

Blant artistene som deltok i fjor var Samsaya, som vakte oppsikt med sin spesielle sminke.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Pappa betaler bryllupet