SVINGER SEG: Dronning Sonja er ikke redd for å opptre foran sitt kongelige publikum. Foto: SCANPIX
SVINGER SEG: Dronning Sonja er ikke redd for å opptre foran sitt kongelige publikum. Foto: SCANPIXVis mer

Sonja fikk seg en svingom

Vår danseglade dronning kastet seg ut i dansen på kaia i Spangereid torsdag morgen.

Lett på foten!

SEHER.NO: Det var ingen tegn til laber dagen derpå-stemning da kongeparet ankom Spangereid i morges - dagen etter dronning Sonjas 70-årsfeiring. For vår spreke dronning var ikke vond å be da hun ble budt opp til dans på kaia av Siggen Høiland.

- Dronning Sonja har alltid vært glad i å danse, det har hun selv sagt. Men det er sjelden vi har sett henne så løssluppen som dette, sier Se og Hørs kongereporter Kjell Arne til Seher.no.

Og:

- Det er jo fantastisk at hun kan være så full av energi - dagen derpå, etter en 70-årsfeiring.

Og Sonja energi-boost stanset ikke med dansen, skulle det vise seg.

- Sonja var sprek som en fjellgeit da hun en liten time senere klatret til topps på Lindesnes fyr - som guide for sine gjester, forteller Se og Hørs Kjell Arne.

Fra Lindesnes fyr vil det kongelige bursdagslaget videre til Ny Hellesund, hvor dagen vil avsluttes med en privat middag.

Fredag formiddag ankommer det kongelige følget Gamle Hellesund. Etter et kort besøk på stedet går vertskap og gjester om bord i K/B Stjernen og flere sjalupper for å seile gjennom Blindheia. Under seilasen vil det bli et privat strandhugg for lunsj.

Fredag ettermiddag fortsetter så skipene inn til Arendal, hvor de kongelige inviteres til historisk byvandring på Tyholmen. Kvelden avsluttes med en privat middag om bord i K/S Norge som seiler ut Tromøysund og indre led til Lyngør, som er kåret Europas best bevarte tettsted.

Cruiset avsluttes lørdag 7. juli med en privat fest på kongeparets fantastiske landsted på Mågerø på Tjøme.

Les alt om Dronningens 70-årsfeiring i Se og Hør Weekend, som er i salg fredag!

LES OGSÅ: Sonja og Mette-Marit tok til tårene

SE BILDENE: Her er Sonjas prominente gjester