<strong>FERIESTED:</strong> Kronprinsparet har i flere år leid Vogts villa utenfor Kristiansand. Nå må bygningen utbedres etter at de ble funnet råte.  Foto: SCANPIX
FERIESTED: Kronprinsparet har i flere år leid Vogts villa utenfor Kristiansand. Nå må bygningen utbedres etter at de ble funnet råte. Foto: SCANPIX Vis mer

Sommerhytta råtner

Kronprinsparets ferieparadis må utbedres - kommunen betaler.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De siste årene har Haakon (38), Mette-Marit (38) og barna deres kost seg i Kristiansands skjærgård i sommerferiene. Familien har leid en flott villa på Dvergsøya, men nå er det funnet råte i bygningen og deler av tak og fasade må byttes ut.

Kronprinsparet leier huset av Kristiansand kommune for cirka 14.000 kroner i måneden og det er de som tar regningen for utbedringen – som vil koste rundt 100.000 kroner.

- Utgiftene vil finansieres via leien, sier eiendomsforvalter Per-Christian Nygård i Kristiansand kommune til Fædrelandsvennen.

Utbyggingen av eiendommen har tidligere skapt sterke reaksjoner blant lokale politikere.
 
Les mer i tirsdagens Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får kritikk etter hemmelig pengebruk  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer