Solgte mystisk Diana-bilde

Skyhøy salgssum etter vill budrunde.

POPULÆRT BILDE: Det omtalte bildet av prinsesse Diana og vennen Adam Russell ble solgt til en amerikansk samler. Foto: All Over Press
POPULÆRT BILDE: Det omtalte bildet av prinsesse Diana og vennen Adam Russell ble solgt til en amerikansk samler. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I januar vakte et bilde fra Dianas yngre dager - før hun ble prinsesse - oppsikt da det dukket opp på en auksjon.

Bildet viser en ung, avslappet Diana som ligger i en sofa sammen med en ukjent ung mann. I vinduskarmen bak dem står det en flaske med whisky.

Bildet ble omtalt som mystisk i England – fordi det med sort sprittusj er skrevet «Not to be published»: «Skal ikke offentliggjøres». Det er ikke kjent hvem som skrev denne beskjeden på bildet.

Nå har RR Auctions solgt det mystiske Diana-bildet.

Nettauksjonen varte hele forrige uke – og mange budgivere var desperate etter å få kloa i det sjeldne bildet av den avdøde prinsessen.

Budene startet på 1100 kroner. Etter en vill budrunde var det en amerikansk samler fra California som fikk tilslaget. Kjøpesummen ble 102 000 kroner…
 
LES OGSÅ: Dette bildet har vært forbudt i 60 år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer