Durek Verrett:

Søknaden aktiv igjen

Durek Verrets varemerkesøknad er ikke lenger stoppet.

GJENNOPPTAS: Det var i februar i fjor at Durek Verrett først søkte om varemerket «The Princess and the Shaman». Foto: Lise Åserud/NTB/POOL

GJENNOPPTAS: Det var i februar i fjor at Durek Verrett først søkte om varemerket «The Princess and the Shaman». Foto: Lise Åserud/NTB/POOL

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kunne TV 2 melde at Durek Verrets (48) søknad om retten til varemerket «The Princess and the Shaman» var stoppet.

Søknaden ble sendt inn i slutten av februar i fjor, og var under behandling hos det amerikanske Patentstyret, United States Patent and Trademark Office (USPTO), fram til 1. mai.

«Denne varemerkesøknaden ble avvist eller gjort ugyldig av kontoret, og søknaden er ikke lenger aktiv», het det i statusfeltet i tilknytning til søknaden, som nettstedet hadde fått tilgang til.

Verretts manager, Simon Eriksen Valvik, fortalte derimot til TV 2 at de ikke ønsket å stoppe søknadsprosessen.

- Det er fortsatt et ønske om det samme, nemlig å forhindre at noen andre tar dette varemerket i bruk. Så nå vil vi undersøke hva som kan ha skjedd, og forsøke å gjenoppta søknadsbehandlingen.

Nå er søknaden aktiv igjen.

Det viser dokumenter fra det amerikanske Patentstyret som Se og Hør har fått tilgang til.

Verretts manager bekrefter overfor Se og Hør at søknaden nå er under behandling igjen.

- Det har aldri vært intensjonen å stoppe søknadsprosessen. Det hele beror på en misforståelse. Saken er derfor aktiv igjen og saksbehandlingen gjenopptas i samme stadie som den ble lukket i, sier Valvik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer