Dronning Elizabeth og prins Andrew:

Søker trøst hos dronningen etter skandalen

Prins Andrew på ridetur med dronning Elizabeth (93) etter skandalen.

PUSTER UT: Prins Andrew ble fredag obeservert på ridetur med dronning Elizabeth. Turen kommer i kjølvannet av en trøblete tid i det britiske kongehuset. Foto: NTB Scanpix
PUSTER UT: Prins Andrew ble fredag obeservert på ridetur med dronning Elizabeth. Turen kommer i kjølvannet av en trøblete tid i det britiske kongehuset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Dronning Elizabeth (93) imponerer stadig tross alderen sin. Ikke bare er hun frisk og rask, men hun er også uredd på hesteryggen.

Den 93 år gamle monarken var nemlig, til alles fascinasjon, å se på hesteryggen utenfor Windsor Castle for to uker siden. Men det stoppet ikke der.

Tidligere i dag var dronningen nemlig også ute på ridetur med prins Andrew (59), etter at det britiske kongehuset onsdag meldte at han trekker seg tilbake fra alle offisielle oppdrag. Beskjeden kom i kjølvannet av en voldsom mediestorm rundt prinsen etter at han lot seg intervjue av BBC.

Støtte fra dronningen

Det kan definitivt tenkes at det britiske kongehuset har hatt en hard uke, ettersom flere britiske aviser har prydet forsidene sine med overskrifter som «Ydmykelsen er komplett» og «Monarkiet er skadet».

Da Buckingham Palace tidligere denne uken meddelte at prins Andrew trekker seg tilbake, fortalte de at prinsen hadde tatt beslutningen med støtte fra dronningen.

Etter at prins Andrew forrige helg stilte opp i det mye omtalte BBC-intervjuet om overgrepsanklagene og vennskapet sitt med Jeffrey Epstein, har nemlig nye detaljer om den tvilsomme relasjonen kommet til overflaten - og skapt mediestorm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer