Marius Borg Høiby:

Søker selv offentligheten

Derfor publiserer Se og Hør denne saken.

FORKLARER: Ansvarlig redaktør i Se og Hør, Ulf André Andersen, forklarer hvorfor ukebladet valgte å trykke saken om Marius Borg Høiby og hans nye kjæreste. Foto: Se og Hør
FORKLARER: Ansvarlig redaktør i Se og Hør, Ulf André Andersen, forklarer hvorfor ukebladet valgte å trykke saken om Marius Borg Høiby og hans nye kjæreste. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I påsken kunne Se og Hør fortelle den hyggelige nyheten om at Mette-Marits eldste sønn, 21 år gamle Marius Borg Høiby, var blitt kjæreste med fotomodellen Juliane Snekkestad (22).

Kjærlighetsforholdet mellom Høiby og Snekkestad har utviklet seg over en lengre periode, og paret har nå i flere måneder vært samboere i London. Juliane har feriert sammen med kronprinsfamilien på deres private hytte – og vært gjest på Skaugum. Tirsdag kan vi fortelle historien om jetset-parets nye kjendistilværelse i London.

SAKEN: Ansvarlig redaktør Ulf André Andersen forklarer hvorfor Se og Hør trykker denne reportasjen.
SAKEN: Ansvarlig redaktør Ulf André Andersen forklarer hvorfor Se og Hør trykker denne reportasjen. Vis mer

Og som første norske medium, trykker vi bildene av Marius og Juliane sammen sentralt i London. Marius har fått en ny, profilert stilling som redaktør i luksusmagasinet Tempus. Juliane fortsetter sin internasjonale karriere som modell. De to har til sammen allerede over 100 000 følgere på Instagram.

Kronprinsparet valgte å gå ut mot Se og Hørs forrige oppslag på kongehusets hjemmeside, og kronprins Haakon har senere understreket at kronprinsparet har vært opptatt av å uttrykke støtte til Juliane.

Det synes vi er et meget sympatisk trekk, og jeg har tidligere understreket at vi setter pris på en god og saklig debatt om Se og Hørs nyhetsrapportering rundt den kongelige familie.

Men dette forhindrer ikke at Marius er en offentlig person, og at hans relasjoner og nettverk har sterk nyhetsinteresse. Etter vårt oppslag har hoffet overfor Dagbladet bekreftet at Marius har fått dekket utgifter fra kongefamilien når han har deltatt ved offisielle arrangementer.

Juliane og Marius er begge over 20 år. Og de satser begge på en internasjonal og høyt profilert karriere i motehovedstaden London, med skyhøy kjendis- og glamourfaktor.

Dette er grunnen til at Se og Hør trykker denne saken. Vår ubeskjedne ambisjon har alltid vært – og vil fortsatt være – å ha den beste dekningen av den norske kongefamilien.

DETTE ER SAKEN: Omtales som prins i sitt eget magasin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer