<strong>ENDELIG AKSPTRT:</strong> Carl Philip og kjæresten Sofia Hellqvist har kjempet en hard kamp for at forholdet skulle bli aksptert av dronningen. Nå er hun virkelig inne i varmen. Foto: Stella Pictures
ENDELIG AKSPTRT: Carl Philip og kjæresten Sofia Hellqvist har kjempet en hard kamp for at forholdet skulle bli aksptert av dronningen. Nå er hun virkelig inne i varmen. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Sofia og meg. Eller ingen av oss»

Prins Carl Philip stilte ultimatum til dronningen. Nå er han offisielt samboer med Sofia Hellqvist.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har i lengre tid vært kjent at prins Carl Philip og kjæresten Sofia Hellqvist har vært hemmelige samboere i en stor villa på Djurgården, men nå er det også dokumentert at de faktisk bor sammen.

Sofia har hele tiden vært folkeregistrert hos sine foreldre, men nå skal det også være endret. Onsdag trykker Expressen dokumentet som viser at de offisielt har blitt samboere.

- De har flyttet inn og bor på samme adresse. Det har de gjort en stund, bekrefter hoffets informasjonssjef Bertil Ternert til avisen.

Den svenske prinsen møtte den tidligere nakenmodellen og «Paradise hotell»-deltakeren på sommeren 2009. De to holdt en lav profil i et halvt år før forholdet ble avslørt i Expressen i januar året etter. Allerede samme vår flyttet Sofia inn hos Carl Philip i hans leilighet ved Stockholm slott. Men de var aldri samboere offisielt og hun sto aldri oppført på adressen.

Ifølge kilder den svenske avisen har snakket med har Carl Philip kjempet hardt for at Sofia også skulle aksepteres av kongen og dronningen.

Men ifølge venner har prinsen hele tiden oversett alt skriveriet om forholdet, og har vært tydelig på at Sofia er hans kjæreste.

- Carl Philip har hele tiden vært veldig tydelig på at han bryr seg mye om Sofia, sier kompisen Jan «Flash» Nilson, som har kjent prinsen siden 1996.

- Dronningen er den som har vært imot forholdet fra starten fordi Sofia ikke kommer fra riktig bakgrunn og har vært med i «Paradise Hotel» blant annet. Kongen har vært mer likeglad om det hele, han har hatt sin egen situasjon å tenke på, sier Expressens kongereporter Johan T. Lindwall.

Men dronningens motvilje skal ha gått så langt at Sofia Hellqvist ble fryst ut av kongefamilien. Men til slutt kom Carl Philip med et ultimatum. «Sofia og meg. Eller ingen av oss». Det skal ha gitt effekt.

For litt siden ble Sofia invitert med til kongefamiliens sommersted på den franske rivieraen. Bare noen få dager før bryllupet i Monaco, var Sofia med ut på kongeparets båt Polaris, som Se og Hør tidligere har trykket bilder av. Det hadde bare én av prinsens tidligere kjærester fått lov til. Emma Pernald fikk den æren først etter fire år sammen med Carl Philip. Prins Daniel fikk ikke være med før over fem år. Båtturen ses på som det sikre tegnet på at Sifua er hundre prosent akseptert av kongefamilien.

Sofia fikk imidlertid ikke være med på bryllupet i Monaco. Da satt hun på landstedet i Frankrike, men bare noen dager seinere var hun med i bryllupet til Silvias bror Patrick Sommerlath (40), som giftet seg med sin Maline Luengo i Versailles.

- Jeg traff henne en gang i Paris når min bror giftet seg. Hun virker som trivelig jente, sier dronning Silvias andre bror Ralf de Toledo Sommerlath til Expressen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har hatt et stort press på meg


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer