Sofia kom uten sin prins

Prins Carl Philip ankom kongefesten alene. Ti minutter senere kom kjæresten…

SEOGHØR.NO: I 2010 giftet kronprinsesse Victoria seg med sin prins Daniel. I morgen gifter prinsesse Madeleine seg med sin forlovede Chris O´Neill.

Men allerede nå drømmer svenskene om et nytt kongelig bryllup i Sverige neste år.

- Jeg håper det. I hvert fall at det skjer en forlovelse i høst, mellom feiringen av kongens 40 år på tronen og dronning Silvias 70-årsdag. Eller at det blir forlovelse neste vår og da håper jeg på et sommerbryllup i 2014, sier Svensk Damtidnings hoffekspert Johanna Lejon til Seoghør.no.

Men da kong Carl Gustaf og dronning Silvia inviterte kongelige og venner av brudeparet til førbryllupsfest på Grand Hotel i Stockholm kom prins Carl Philip alene, rett bak sine foreldre.

Mange lurte på om prinsens kjæreste de siste tre årene, Sofia Hellqvist, rett og slett ikke fikk delta i festen. Det er allerede kjent at hun er en av de rundt 400 gjestene i lørdagens prinsessebryllup.

Men ett kvarter etter prins Carl Philips ankomst, gikk Sofia opp den røde løperen med noen av Madeleines beste venner.

Sofia strålte i en flott gul kjole. Og invitasjonen til den celebre private kongefesten vil sette ytterligere fart i spekulasjonene - og håpet - om et kongelig bryllup i Sverige i 2014.

LES OGSÅ: Madde lurte alle
LES OGSÅ: Se video og bilder av de flotte gjestene
LES OGSÅ: Chris fløy i åtte timer for en middag med Madeleine
LES OGSÅ: - Madeleine er vant med å få viljen sin
LES ALT OM PRINSESSEBRYLLUPET HER