Sofia angrer ikke på de frekke bildene

Sofia Hellqvist snakker ut om bildene i det kulørte herrebladet, og om oppholdet på Paradise Hotel.

RØFF DAME: - Jeg angrer ingenting, sa Sofia om fortiden i SVTs Året med Kungafamilien. Foto: Stella Pictures
RØFF DAME: - Jeg angrer ingenting, sa Sofia om fortiden i SVTs Året med Kungafamilien. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I programmet «Året med kungafamilien» på SVT tar prins Carl Philips forlovede for første gang bladet fra munnen og snakker om sin fortid som realitydeltager i Paradise Hotel og lettkledd modell i herrebladet Slitz. Sofia har også stilt opp på frekke nakenbilder - bare iført stiletthæler.

– Det har blitt skrevet om det i mange år. Noe jeg synes er ganske leit. For meg er det ti år siden. Jeg har gått videre i livet. Jeg angrer ingenting, det har formet meg som person, forteller Sofia for åpent kamera.

Selv om Sofia ikke angrer på det hun har gjort ville hun ikke gjort det på ny:

- Men jeg hadde ikke gjort de valgene i dag om jeg hadde fått en forespørsel. Men jeg er klar for å se framover, sier hun.

Prins Carl Philip støtter forloveden:

- Jeg er enig med henne og forstår hva hun tenker. Det har formet henne til den hun er i dag. Men som du sier - du hadde ikke gjort de valgene i dag, legger prinsen til.

Mette-Marit angret

Da Kronprinsesse Mette-Marit skulle gifte seg ble det holdt en pressekonferanse på Slottet. Det hadde i lang tid versert en del rykter om Mette-Marits partyfortid. En åpenhjertig Mette-Marit var dønn ærlig og la kortene på bordet foran et samlet pressekorps. Det var her nordmenn flest også stiftet bekjentskapet med ordet «utagerende».

- Vi testet ut mange grenser. Dette har det tatt tid å bearbeide. Dette har vært ting som har vært vanskelig for mange. Det har vært vondt og leit for meg. Men jeg kan ikke ta de valgene på nytt, selv om jeg ønsker det hadde vært mulig, sa en angrende Mette-Marit, mens Haakon holdt hendene hennes.

Selv om frekke nakenbilder og deltagelse i Paradise hotel ikke kan direkte sammenlignes med Mette-Marits utagerende fortid handler begge tilfellene om å kommentere valg man har gjort tidligere i livet.

NOBELMIDDAG: Sofia strålte ved sin manns side i forbindelse med Nobelfestlighetene i Stockholm i desember. Foto: Stella Pictures
NOBELMIDDAG: Sofia strålte ved sin manns side i forbindelse med Nobelfestlighetene i Stockholm i desember. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ble ønsket velkommen

Svensk presse har også skrevet mye om Sofias vanskelige inntreden i kongefamilien, og det noe anstrengte forholdet til prinsesse Madeleine.

Carl Philips søster var visstnok ikke spesielt begeistret for hans valg av make i starten, og hennes fortid som nakenmodell skal ha vært en av årsakene.

I SVTs program forteller imidlertid Sofia at hun har blitt tatt imot med åpne armer fra dag en:

- Jeg har kjent meg velkommen fra dag en og ingenting annet, bedyrer hun.

I dag ser det imidlertid ut som Sofias vinnende vesen også har vunnet Madeleines hjerte.

For første gang i historien fikk også Sofia bli med på kongefamiliens offisielle nyttårsbilde - før hun var gift med prinsen.

LES OGSÅ: Sex-detaljene fra prinsens affære er lekket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer