Hertuginne Meghan:

- Snuser på bisarr rolle

Meghan skal være klar for å gå nye veier som skuespiller.

OVERRASKER: Hertuginne Meghan vil angivelig tilbake til karrieren som skuespiller, men det er ikke i en TV-serie hun vil dukke opp. Hun skal nemlig ha ambisjoner om å bli superheltinne. Foto: NTB scanpix
OVERRASKER: Hertuginne Meghan vil angivelig tilbake til karrieren som skuespiller, men det er ikke i en TV-serie hun vil dukke opp. Hun skal nemlig ha ambisjoner om å bli superheltinne. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Mens noen dører nå lukker seg etter at prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) har sagt fra seg sine offisielle plikter, åpner andre seg. Derfor har det hele tiden vært diskutert hva som sømmer seg for dem å gjøre og ikke, fordi de fortsatt i en viss grad representerer dronning Elizabeth og Storbritannia.

De kan blant annet ikke bruke varemerket Sussex Royal lenger, en avgjørelse som angivelig skal ha blitt tatt etter press fra dronningen. Likevel virker det som at de har fått frie tøyler til andre ting, spesielt om vi skal tro de siste ryktene fra britisk sladderpresse.

Daily Mail skriver nemlig at hertuginne Meghan skal være svært interessert i å gjenoppta sin skuespillerkarriere. Før hun møtte prins Harry var hun kjent verden over som Rachel Zane i «Suits», men på grunn av den rojale romansen ble det besluttet at hun skulle trekke seg tilbake.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Superheltinne?

Nå står Hollywood angivelig på trappene igjen, og det er ikke hva som helst den amerikanske hertuginnen ser for seg.

Meghan skal ha sagt til agenten sin, Nick Collins, at hun gjerne vil spille en superheltinne, og skal derfor ha bedt ham om å finne passende roller til henne. Hun har allerede angivelig skrevet under en avtale med Disney, i forbindelse med et veldedighetsprosjekt, men vil altså gjøre enda mer.

- Hun har sagt at hun gjerne vil returnere til bransjen, og at hun gjerne vil spille sammen med en gjeng i en film - som i en superheltfilm, sier en kilde til Daily Mail, og fortsetter:

- Agenten leter aktivt etter en sånn film til henne nå. Han sier at hun er tilgjengelig og er åpen for de beste tilbudene. Meghan planlegger å ha en rekke møter i Hollywood. Hun har allerede gjort oppdraget for Disney, og nå ryktes det altså at hun vil spille superheltinne - enten bare som stemme eller på lerretet, fortsetter kilden.

NEI: Alt gikk ikke helt etter planen da Hertuginne Meghan Markle skulle hilse på en gammel venn på et veldedighetsarrangement. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Oppdraget for Disney handler for øvrig om at de skal bruke hennes stemme i bytte mot en donasjon til organisasjonen Elephants Without Borders.

Dersom hun får en rolle som superheltinne, havner hun i et svært eksklusivt selskap. Scarlett Johansson, Jessica Alba, Gal Gadot og Oscar-vinner Brie Larson har alle spilt lignende roller, og en skal ikke se bort fra at hertuginnen ville gjort en god figur.

SUPERHELTINNE: Gal Gadot i en scene fra «Wonder Woman». Nå kan det bli spennende å se om hertuginne Meghan kan dukke opp i en lignende rolle. Foto: Clay Enos/ Warner Bros. Entertainment via AP/ NTB scanpix
SUPERHELTINNE: Gal Gadot i en scene fra «Wonder Woman». Nå kan det bli spennende å se om hertuginne Meghan kan dukke opp i en lignende rolle. Foto: Clay Enos/ Warner Bros. Entertainment via AP/ NTB scanpix Vis mer

Meghan skal derimot være smertelig klar over at hun ikke er noen stor filmstjerne, og tror derfor angivelig ikke at en hovedrolle er mulig å lande. Tabloidavisen har derimot valgt å sitere ektemannen hennes, som tidligere skal ha uttalt følgende: «Det Meghan vil ha, får hun».

STRID: Det skal være stor uenighet innad i den britiske kongefamilien etter at det ble klart at Meghan og Harry ønsker å trekke seg tilbake. Se og Hørs kongehusekspert forklarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Reiser tilbake

Forrige uke kom prins Harry tilbake til Storbritannia fra Canada, hvor han og Meghan har oppholdt seg sammen med sønnen Archie (10 md.) den siste måneden. Forrige uke deltok prinsen på sin første offentlige opptreden siden han returnerte til hjemlandet - og da droppet han sin kongelige tittel.

Mens prins Harry nå er tilbake i gamlelandet, har hertuginne Meghan oppholdt seg i Canada siden det i januar ble kjent at de trekker seg tilbake som kongelige. Nå kommer hun derimot tilbake.

Ifølge Sky News kommer Meghan tilbake til Storbritannia denne uken - for å gjennomføre det som blir et av de siste oppdragene på vegne av det britiske kongehuset. Hertuginnen har vært utenlands i nærmere to måneder. Det er ikke ventet at hun skal ha med seg lille Archie.

Ifølge Sky skal hertuginne Meghan og prins Harry delta på et arrangement sammen i London 5. mars. Dette vil dermed bli deres første offentlige opptreden sammen siden 7. januar.

LES OGSÅ: Har fått kreft med spredning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer