Prinsesse Sofia:

Snur: - Jeg tok feil

Måtte beklage uttalelsene om prinsessen.

SNUR: Carina Bergfeldt angrer på Twitter-meldinger om prinsesse Sofia. Her er prinsessen sammen med ektemannen, prins Carl Philip. Foto: Splash News / NTB
SNUR: Carina Bergfeldt angrer på Twitter-meldinger om prinsesse Sofia. Her er prinsessen sammen med ektemannen, prins Carl Philip. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke var det duket for fest i den svenske kongefamilien. Fredag var nemlig dagen hvor kong Carl Gustaf (77) feiret 50 år ved tronen, samtidig som svigersønnen, prins Daniel, fylte 50 år.

I anledning bursdagen gjorde prinsen et eksklusivt intervju med Carina Bergfeldt (43), som i forkant ikke la skjul på at det var stort for henne å bli plukket ut til å ta en prat med jubilanten.

Kort tid etter at intervjuet ble sendt publiserte Svensk Dam en artikkel som trakk frem Twitter-meldinger Bergfeldt hadde delt om prinsens svigerinne, prinsesse Sofia, tilbake i 2014.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel viste seg sammen etter rykteflommen. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug. Bilder: Clément Morin. Vis mer

Der kom det tydelig frem hva hun syntes om prinsessen.

«Og DER kom nyhetsmeldingen om at prins Carl Philip skal gifte seg med Sofia Hellqvist».

Da en bruker svarte at vedkommende syntes Sofia virket «så kul», hadde 43-åringen følgende svar:

«Ehm. Vi får være enige om å være uenige. Prins Daniel er det eneste som gir mening med den familien».

I forbindelse med at Prins Daniel fylte 50 år, lagde SVT en dokumentar. Der forteller prins Daniel blant annet om oppveksten sin og hvordan det var å gifte seg inn i den svenske kongefamilien. Video: SVT Vis mer

Etter Svensk Dam dro opp den gamle meldingen, så Bergfeldt seg nødt til å be om unnskyldning. Hun har i tillegg valgt å stenge brukeren sin, og overfor Expressen uttaler hun seg om avgjørelsen.

- Da jeg fikk dette spørsmålet følte jeg: «Gud hvis folk begynner å gå tilbake og sjekke hva jeg har skrevet …». Jeg har skrevet så mye rart på Twitter fordi jeg jobbet ti år i Aftonbladet hvor jeg skulle provosere og engasjere meg, så jeg følte at jeg måtte fjerne det for å unngå flere spørsmål om det jeg skrev på Twitter. For ingenting av det er aktuelt nå.

- Prinsesse Sofia er veldig hyggelig, og jeg tok veldig feil, innrømmer Bergfeldt.

LES OGSÅ: I trøbbel etter dette

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer