Snakket om Victoria i hjemkirken

- Sjarmerende av prins Daniel, mener hoffekspert.

OVERRASKET: Prins Daniel overrasket de fremmøtte da han entret talerstolen i Ockelbo Kirke. Foto: SCANPIX
OVERRASKET: Prins Daniel overrasket de fremmøtte da han entret talerstolen i Ockelbo Kirke. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Prins Daniel overrasket mange da han i julehelgen entret talerstolen i Ockelbo kirke, som ligger i hans hjemsted. Der snakket han blant annet om sin kone, kronprinsesse Victoria.

Svenskdam.se skriver at mange sperret øynene opp da prinsen dukket opp for å tale. Han snakket om innbyggerne i Ockelbo, og takket for støtten han har fått, og fortalte en historie om hvordan han og Victoria hadde holdt journalistene på avstand med en vannslange.

Pastoradjunkten Kajsa Cedervall Westerman forteller til GD.se at talen ikke var planlagt på forhånd, men at det var noe som bare skjedde. Den skal ha blitt satt stor pris på av de fremmøtte.

Daniel skal også ha snakket kjærlighetsfullt om Victoria, som kan kalte «frugan».

Hoffekspert i Se og Hør, Kjell Arne Totland, synes det var sjarmerende av prinsen å snakke til sine medmennesker fra hjemstedet.

- Sjarmerende at prins Daniel tar seg tid til et slikt besøk på hjemstedet. Det er tydelig at han er opptatt av å ta vare på sine røtter og sin tilhørighet i Ockelbo. Samtidig viser han nok sin takknemlighet til folk i Ockelbo, som i alle årene før forlovelsen i 2009 var opptatt av å verne Victoria og Daniel og deres kjærlighet, sier Totland til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er gravid