Snakker ut om babyplaner

- Barna kommer - og Albert er mitt livs kjærlighet, sier Charlene.

AVVISER RYKTENE: Rykter om både baby og krise i ekteskapet svirret da Charlene ikke dukket opp i Nederland. Selv avviser hun begge ryktene. Foto: Stella Pictures
AVVISER RYKTENE: Rykter om både baby og krise i ekteskapet svirret da Charlene ikke dukket opp i Nederland. Selv avviser hun begge ryktene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Diskusjonene gikk høyt etter at fyrst Albert dukket opp alene i Nederland i forbindelse med innsettelse av landets nye konge og dronning, Willem-Alexander og Maxima.

Fyrstinnens uteblivelse fikk monegaskerne til å spørre seg om hun var gravid – eller om det var krise i ekteskapet. De samme spørsmålene som har blitt stilt helt siden fyrsteparet giftet seg for snart to år siden.

Men Charlenes uteblivelse var langt fra dramatisk. Hun befant seg i Sør-Afrika på en lenge planlagt jobb – og deltok også i en av sine venners bryllup i hjemlandet.

I den forbindelse stilte fyrstinnen opp til et sjeldent intervju med avisa Sunday World. Der slo hun tilbake mot begge ryktene.

I intervjuet sa Charlene blant annet at barn aldri har vært aktuelt så tidlig i ekteskapet.

- Jeg tror jeg trengte litt tid til å slå meg til ro og blir kjent. Jeg legger ikke noe press på meg selv. Barna kommer. Om det skjer, så skjer det, sier Charlene til avisa.

Tidligere har også fyrst Albert snakket ut om hvorfor de ikke har fått barn.

Ryktene om kriser i ekteskapet tilbakeviste også fyrstinnen i intervjuet.

- Albert er mitt livs kjærlighet, forklarte Charlene.

Dermed ser det ut til at babyplanene har blitt utsatt for paret. Før bryllupet i 2011 ga Albert og Charlene uttrykk for at et kjærlighetsbarn kunne komme raskt.

- Jeg klarer nesten ikke å vente. Jeg er så klar for å stifte familie, sa Charlene Wittstock til fransk TV.

- Helt enig, istemte fyrst Albert.
 
LES OGSÅ: Se TV-kanalens pinlige prinsessetabbe på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer