Hertuginne Meghan:

Snakker ut for første gang

Hertuginne Meghan forteller åpenhjertig om hvor vanskelig hennes nye liv kan være.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer
Publisert

- Ikke mange har spurt om jeg har det bra, sier hertuginne Meghan (38) åpenhjertig i dokumentaren «Harry og Meghan: An African Journey», ifølge The Mirror.

Dokumentaren sendes i sin helhet i Storbritannia førstkommende søndag, og det er en tydelig preget Meghan som uttaler seg om hvordan tida etter at hun giftet seg inn i en av verdens mest offentlige familier har vært.

Presset rundt henne har vært enormt etter at hun giftet seg med prins Harry (35) i fjor, og trykket rundt dem har i hvert fall ikke minsket etter at de fikk sønnen Archie sammen i mai.

- Alle kvinner, spesielt når de er gravide, er ofte sårbare. Så det har vært utrolig utfordrende. Når du har et nyfødt barn, spesielt som kvinne, så er det mye å ta innover seg, sier den tidligere skuespilleren, før hun takker journalisten for at han spør hvordan hun har det.

38-åringen legger ikke skjul på at det har vært vanskelig, også utenfor offentlighetens søkelys.

- Er det innafor å si at du ikke egentlig er ok, at det virkelig har vært vanskelig?, spør journalisten.

- Ja, svarer hertuginnen.

  • Se klipp fra dokumentaren øverst i saken!

- Kan møte veggen

Som nevnt sendes dokumentaren i Storbritannia førstkommende søndag, men dette er ikke første gang hertuginne Meghan har uttrykt at hennes nye liv som kongelig har vært vanskelig å bli vant til.

NY DOKUMENTAR: Hertuginne Meghan og prins Harry stiller søndag opp i en ny dokumentar. Her fra da hertugparet nylig var i Sør-Afrika. Foto: NTB Scanpix
NY DOKUMENTAR: Hertuginne Meghan og prins Harry stiller søndag opp i en ny dokumentar. Her fra da hertugparet nylig var i Sør-Afrika. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Meghan Markle i fjor giftet seg inn i den britiske kongefamilien og fikk tittel som hertuginne av Sussex, var hun nok til en viss grad forberedt på at livet ville endre seg drastisk.

Hun kom fra et liv som skuespiller i Hollywood, men fikk likevel leve et rimelig skjermet liv, noe som står i stor kontrast til hvordan hun lever i dag, hvor alle til enhver tid følger med på henne med argusøyne.

Meghan har blitt offer for enorm kritikk, som kongehuseksperter er redde for at skal føre til at 38-åringen møter veggen.

- På et tidspunkt begynner man å lure på hva som kan bli bristepunktet. Ja, hun gjør sitt beste, men det kan ikke være noe annet enn utrolig vanskelig å stå i alt dette, sa kongehusekspert og journalist Victoria Arbiter til Today i sommer.

TAR TIL TÅRENE: Prins Harry blir svært sentimental når han snakker om foreldrerollen under den årlige WellChild Awards i London. Video: NTB Scanpix / Rød Løper Vis mer

Saksøker

Til tross for at flere er bekymret for hertuginnen, gir ikke trykket seg der. Tidligere denne måneden ble det nemlig kjent at hertugparet hadde bestemt seg for å saksøke avisa Mail on Sunday, som følge av en langvarig konflikt. Det hele bunner i at avisa publiserte et privat brev hertuginnen hadde skrevet til faren.

Prinsen uttalte at de var lei av at feilaktig informasjon om dem ble skrevet, og trakk paralleller til måten mora hans - prinsesse Diana - ble behandlet på. Nå viser det seg at hertugparet av Sussex på langt nær er ferdig med sin kamp mot britiske tabloidaviser.

The Guardian skrev nylig at de anklager The Sun og Daily Mirror for telefonhacking. Han mener at konas telefon er blitt hacket, og at private meldinger og beskjeder har kommet på avveie.

Slik Buckingham Palace har beskrevet det, omhandler hackingen at individer har fått tak i telefonsvar som er lagt igjen på hertuginnens mobil.

Det britiske kongehuset bekrefter at prinsen nå ønsker å gå til sak. The Group Newspapers, som eier de to avisene, bekrefter at de har mottatt en stevning, ifølge Sky News.

LES OGSÅ: Meghan gjør comeback i «Suits»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer