Snakker om engler og UFO-er

Prinsesse Märtha og Gry Jannicke Jarlum opptrer på alternativ festival.

SNAKKER OM ENGLER: Prinsesse Märtha Louise skal til Drangedal for å snakke om engler 1.juni. Foto: Andreas Fadum
SNAKKER OM ENGLER: Prinsesse Märtha Louise skal til Drangedal for å snakke om engler 1.juni. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   
For første gang i historien arrangeres livsstilsfestivalen "Mellom himmel og jord" i Drangedal 1.juni i år. Men selv om festivalen er i sine spede start, er det ingenting å si på navnene arrangøren har booket.

Prinsesse Märtha Louise og Engleskole-makker Elisabeth Nordeng har allerede takket ja til å komme. De skal holde et foredrag om engler.

– Vi har invitert henne i rollen hun har ved Astarte, engleskolen i Oslo. Ikke bare fordi hun er prinsesse. Det er klart hun er en døråpner. Jeg vil tro mange vil si ja nå hun har sagt det. Dette er et kvalitetsstempel, vil jeg tro, sier festivalsjef Bjørn Runar Myhra til Varden.

Prinsessen er ikke det eneste kjente navnet på listen. Også Gry Jannicke Jarlum kommer for å snakke om sine UFO-opplevelser!
 
For mange er Gry Jannicke mest kjent for superhiten "Svake mennesker", men siden 90-tallet har hun vært mye omtalt på grunn av sin kjennskap til utenomjordisk liv. Boka «Du er jeg» kom ut i 1994, og er ifølge henne selv romvesner som har skrevet beretninger via henne.

Den nye festivalen skal imidlertid ikke bare handle om engler og UFO-er. Det skal ifølge Varden være en  familiefestival med fokus på gode, spennende og unike opplevelser innen alternativ behandling, samt medisin, lokalhistorie, folklore, fortellertradisjoner, gamle mattradisjoner, musikk, teater, kunst og folkeliv.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer