Grevinne Alexandra:

Snakker om ekskjærestens kriminelle fortid

- Måtte gjøre det slutt.

VONDT BRUDD: Grevinne Alexandra så seg nødt til å gjorde det slutt med kjæresten da hun fikk vite om hans kriminelle fortid. Foto: Krestine Havemann/ NTB scanpix
VONDT BRUDD: Grevinne Alexandra så seg nødt til å gjorde det slutt med kjæresten da hun fikk vite om hans kriminelle fortid. Foto: Krestine Havemann/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai kom danske Her & Nu med sjokkavsløringen om at grevinne Alexandras (54) kjæreste, Tony Lindkold, har et kriminelt rulleblad.

En uke etter at nyheten slo ned som en bombe i danske medier, bekreftet grevinnens privatsekretær, Helle von Wildenrath, at de to hadde brutt med hverandre.

Overfor danske Se og Hør ønsket ikke Wildenrath å si noe om årsaken til bruddet. Det gjør imidlertid grevinnen selv - nærmere en måned etter at forholdet raknet.

I et nytt intervju med danske Se og Hør forklarer 54-åringen at hun fortsatt er preget av det som har skjedd.

- Det er ingen dans på roser akkurat nå. Men det går framover. Man lever livet forlengs og forstår det baklengs, sier Alexandra.

FORRIGE EKS: Grevinne Alexandra sammen med sin tidligere ektemann, Martin Jørgensen, i 2012. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
FORRIGE EKS: Grevinne Alexandra sammen med sin tidligere ektemann, Martin Jørgensen, i 2012. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Vis mer

- Måtte gjøres

Lindkold, som ifølge danske Se og Hør er tidligere politibetjent, hadde ikke opplyst grevinnen om sin kriminelle fortid.

I 2015 ble han nemlig dømt for opphavsrettskrenkelse ved å ha solgt 422 ikke-originale verk av danske designklassikere gjennom en nettside han drev. I tillegg skal han sammen med sin daværende samarbeidspartner, et tidligere medlem av gruppene Hells Angels og Bandidos, ha forsøkt å selge ytterligere 686 verk, uten hell.

Alexandra, som først møtte Lindkold i januar i fjor, fikk tilsynelatende vite om hans dystre fortid via mediene. Da så hun ingen annen utvei enn å umiddelbart kutte alle bånd.

- Det var det jeg måtte gjøre da jeg fant ut av situasjonen, sier Alexandra til det danske ukebladet.

Lindkold ble sammen med sin daværende samarbeidspartner pågrepet og satt i fengsel i en uke i 2014.

Da dommen ble klar året etter, erkjente de begge straffskyld, og ble dømt til ett år betinget fengselsstraff. De måtte også betale i overkant av 55 000 danske kroner i erstatning for lovbruddet.

Uhell i kjærlighet

Dette er for øvrig ikke første gang grevinnens kjærlighetsliv får spalteplass i mediene. Hun var som kjent gift med prins Joachim (49) av Danmark fra 1995 til 2005. To år etter skilsmissen giftet Alexandra seg med Martin Jørgensen (41), men de gikk fra hverandre etter åtte år, i 2015.

Jørgensen ble koblet til en ny kvinne kort tid etter skilsmissen, og Alexandra la ikke skjul på at hun følte seg sveket. I et intervju med BT fortalte hun åpenhjertig at eksmannen ikke var som hun trodde.

- Men sånn kan det være, man kan bli overrasket og sjokkert. Nå vil jeg være alene, sa hun den gang.

I april avslørte for øvrig danske Se og Hør at eksmannen skal ha tappet grevinnen for penger under ekteskapet, og at han nå, snart fire år etter skilsmissen, står i stor gjeld til den tidligere danske prinsessen.

Fra ekteskapet med prins Joachim har grevinne Alexandra to sønner, prins Nikolai (19) og prins Felix (16).

LES OGSÅ: Bekrefter forholdet til milliardær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer