Prinsesse Isabella:

Smykkevalget vekker oppsikt

Under feiringen av kronprinsesse Marys 50-årsdag var det flere som la merke til datterens smykkevalg.

50 ÅRSDAG: Her er familien samlet seg for å ferie kronprinsesse Marys 50-årsdag. Foto: Shutterstock / NTB
50 ÅRSDAG: Her er familien samlet seg for å ferie kronprinsesse Marys 50-årsdag. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har den siste uken vært stort fokus på danske kronprinsesse Mary som lørdag fylte 50 år. Familien har stått på sidelinjen, men det er likevel mange som har tatt en ekstra titt på prinsesse Isabella (14) denne helgen.

På søndag var det duket for en bursdagsspesial for å merke kronprinsessen på danske TV 2. I programmet ledet av skuespiller Dar Salim (44) og journalist Lise Rønne (43), overrasket Marys fire barn med små og morsomme innslag, ifølge danske Se og Hør.

REAKLJONER: Prinsesse Isabella hadde på seg øredobber designet av influenser Mai Manniche. Foto: Shutterstock / NTB
REAKLJONER: Prinsesse Isabella hadde på seg øredobber designet av influenser Mai Manniche. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer

Under tv-sendingen var det imidlertid mange som ble overrasket over prinsesse Isabellas smykkevalg. Hun hadde nemlig på seg øredobber designet av den nokså kontroversielle influenseren Mai Manniche (37).

«Jeg er så stolt, vakre prinsesse Isabella på TV 2 i kveld vakkert utsmykket med øredobbene mine», skrev Manniche på sin Instagram-profil, ifølge danske Se og Hør.

På sosiale medier har det vakt stor oppsikt at et medlem av kongefamilien bærer smykker designet av Mai Manniche.

Smykkedesigneren og influenseren har vært i hardt vær de siste to årene. Gjennom coronapandemien har hun og moren, Vibeke Manniche, som er lege, hatt sterke meninger om coronavaksinen.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Mai Manniche har blant annet antydet at fotballspiller Christian Eriksen (29) falt om med hjertestans under sommerens EM-sluttspill som følge av at han var vaksinert mot coronaviruset.

37-åringen har senere trukket tilbake uttalelsen og unnskyldt seg. Til tross for at hun har gått tilbake på uttalelsen om Eriksen, er det mange som reagerer på at kongefamilien bruker smykkene hennes.

Prinsesse Isabella hadde på seg øredobbene flere ganger under bursdagshelgen, både i tv-innslagene og da hun sammen med bursdagsbarnet, storebror Christian (16) og lillebror Vincent (11) hilste på folket på Amalienborg slottsplass.

Barna får oppmerksomheten

Selv om mor har vært i fokus den siste tiden har barna kapret oppmerksomheten ved flere anledninger.

I forkant av 50-årsdagen delte kongehuset flere bilder av familien. Blant bildene som ble delt var offisielle portretter av kronprinsparet, portretter av Mary alene og av kongefamilien samlet.

MORSOM: Prinsesse Ingrid Alexandra fikk en lattermild respons da hun holdt en tale under den kongelige konfirmasjonslunsjen. Video: NRK. Vis mer

Spesielt sistnevnte bilder fikk stor oppmerksomhet i forkant av den store dagen. Kronprinsbarna var nemlig kledd identisk med hvit skjorte, blå dongeribukser og svarte lakksko.

LES OGSÅ: - Vil ikke hjelpe prins Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer