Prinsesse Ingrid Alexandra:

Smuglet kjæresten inn

Prinsessen feiret endt skolegang med sine nærmeste.

FERDIG: Prinsesse Ingrid Alexandra feiret vitnemålsutdelingen med venner og familie. I hvit skjorte står kjæresten Magnus Heien Haugstad. Foto: Rodrigo Freitas / NTB
FERDIG: Prinsesse Ingrid Alexandra feiret vitnemålsutdelingen med venner og familie. I hvit skjorte står kjæresten Magnus Heien Haugstad. Foto: Rodrigo Freitas / NTB Vis mer
Publisert

Forrige tirsdag smilte prinsesse Ingrid Alexandra (19) fra øre til øre, da hun og resten av elevene ved Elvebakken videregående skole feiret at de var ferdige med 13 års skolegang.

Vitnemålsutdelingen fant sted på Oslo Konserthus, og både kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marit (49) hadde tatt turen for å feire Ingrid.

Kronprinsparet var derimot ikke de eneste som var til stede for å være vitne til at prinsessen hadde sin siste dag som skoleelev.

Også kjæresten Magnus Heien Haugstad (23) fikk være med på festlighetene.

Se alle de eksklusive bildene og les hele saken på Se og Hør pluss!

Avslørte forholdet

Under vitnemålsutdelingen ble Ingrids kjæreste diskret smuglet inn i salen, men paret ble fotografert sammen på vei ut av Oslo Konserthus.

I de ferske bildene av paret kan man se at 23-åringen har valgt en kortere frisyre for sommeren, noe som er en kontrast til de blonde krøllene han hadde i fjor.

Det var etter prinsessens bursdagsfeiring i fjor sommer at Se og Hør kunne avsløre at hun hadde funnet lykken med Magnus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer