Durek Verrett:

Smuglet inn på Dureks fest

Sjamanen feiret bursdagen sin på forskudd.

PÅ FEST: Kronprinsparet overrasket da de dukket opp på Durek Verretts private feiring forrige uke. Her fra en annen anledning tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ FEST: Kronprinsparet overrasket da de dukket opp på Durek Verretts private feiring forrige uke. Her fra en annen anledning tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tirsdag forrige uke ble det kjent at prinsesse Märtha Louise (51) ikke lenger skal representere kongehuset.

Samtidig ble det kjent at Märthas forlovede, Durek Verrett (47), må forholde seg til prinsippet om at prinsessetittelen ikke skal brukes i kommersiell sammenheng.

EN GOD AVGJØRELSE: Kronprins Haakon utalelser om avgjørelsen rundt prinsesse Märta Louise rolle. 8. november ble det kjent at hun skal slutte å representere kongehuset. Video: Jonathan Gaathaug Nielsen. Vis mer

Sjokknyheten stoppet imidlertid ikke prinsessen og sjamanen fra å invitere til fest.

Smuglet inn på festen

Sjaman Durek fyller 48 år den 17. november. Fødselsdagen ble feiret på forskudd med en samling hjemme i Lommedalen med familie og venner. Gjestelisten besto av mange av de samme som også var med på å feire forlovelsen deres i juni.

Se bildene og les mer om Dureks feiring på Se og Hør Pluss.

Et par som sjelden er å se blant Märtha og Dureks gjester, er kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marit (49). De dukket imidlertid opp i Lommedalen for å feire prinsessens kommende ektemann. Kronprinsparet ankom i en bil med sotede vinduer og ble smuglet inn på festen.

FEIRING: Saken om Durek Verretts feiring kan du lese om i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile
FEIRING: Saken om Durek Verretts feiring kan du lese om i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Vis mer

- Beste løsningen

Det kan derfor se ut til at det ikke er noe dårlig stemning innad i familien.

Kronprins Haakon uttalte seg i etterkant av nyheten om prinsessens ansvarsstripping. Kronprinsesse Mette-Marit har på sin side valgt å ikke kommentere saken.

- Det er en løsning vi har kommet frem til, at søsteren min ikke lenger skal representere kongehuset. Det synes jeg er en bra løsning for her er det flere interessenter, sa kronprinsen dagen etter nyheten sprakk.

FORSTÅR IKKE: Kong Harald forteller at det har tatt tid å få Durek Verrett til å forstå hvordan det norske kongehuset fungerer. Video: NRK Vis mer

- Det er jo på en måte også veldig synd, for hun har vært veldig flink til det. Og jeg vet at det er mange hun har samarbeidet med som har satt stor pris på den innsatsen hun har gjort med varme og engasjement gjennom flere tiår. Likevel så fant vi ut at dette var den beste løsningen i situasjonen vi er i nå.

LES OGSÅ: Stygt skadet:- Forferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer