Fyrstinne Charlene:

Smittet

Fyrstinne Charlene har blitt utsatt for sykdom nok en gang.

SYK: Fyrstinnen har testet positivt for corona. Foto: SplashNews/NTB.
SYK: Fyrstinnen har testet positivt for corona. Foto: SplashNews/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag blir det kjent at fyrstinne Charlene (44) av Monaco har fått påvist coronasmitte. Det melder People, som har fått det bekreftet i en uttalelse av kongehuset i Monaco.

- Det er ingen grunn til å bekymre seg over helsetilstanden hennes, beroliger uttalelsen.

- For å overholde helsereglene som gjelder, vil fyrstinne Charlene oppholde seg i isolasjon over flere dager, heter det videre i uttalelsen.

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan Markle skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

Ektemannen hennes, prins Albert (64), har testet positivt for koronaviruset to ganger. Han var blant de første verdensfigurene som kunngjorde at de hadde fått viruset i mars 2020.

I april i år testet han positivt for andre gang og ble holdt i isolasjon i kort tid.

Har slitt med sykdom

I september i fjor ble fyrstinnen innlagt på sykehus under en reise til Sør-Afrika, hvor hun opprinnelig kommer fra, der ble hun operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon.

JUBILEUM: Dronning Elizabeth (96) feirer platinajubileum. Torsdag er det 70 år siden hun inntok den britiske tronen. Vis mer

Siden har hun slitt mye med helsa, hvor hun har vært innlagt på private klinikker i utlandet for behandling.

Charlene har dermed ofte glimret med sitt fravær i offentligheten. Men forrige måned ble trolig mange overrasket da hun dukket opp på Formel 1-løpet sammen med ektemannen og tvillingene ved sin side.

LES OGSÅ: Avslører vill regning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer