Prins Daniel:

Smittet for andre gang

Det svenske kongehuset melder at også prins Daniel har testet positivt for covid-19.

SMITTET: Både prins Daniel og kronprinsesse Victoria har fått corona for andre gang. .Foto: Jon Olav Nesvold / NTB
SMITTET: Både prins Daniel og kronprinsesse Victoria har fått corona for andre gang. .Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det svenske kongehuset melder at prins Daniel også har testet positivt for corona. Lørdag ble det kjent at kronprinsesse Victoria hadde avgitt positiv test.

Prinsen er fullvaksinert, og har milde symptomer, opplyser kongehuset. Kronprinsessefamilien er for tiden i karantene hjemme på Haga slott. På grunn av smitten endres kronprinsesseparets program.

Både kronprinsesse Victoria og prins Daniel hadde corona i mars i fjor.

Nyheten om kronprinsesseparets positive tester kommer bare få dager etter det ble kjent at det svenske kongeparet også er smittet av viruset. Kong Carl Gustav (75) og dronning Silvia (78) er begge fullvaksinert med tre doser.

Kongehuset opplyser at de har milde symptomer og har det bra etter omstendighetene. Kongeparet har isolert seg hjemme, og ifølge Hoffet er det satt igang smittesporing.

UVANLIG: Prinsesse Madeleine og familien er tilbake i Sverige, og viser seg fra en sjelden side i forbindelse med en svensk juletre-tradisjon. Video: Swedish Press Agency Vis mer

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, fortalte den gang at kongefamilien har vært uheldige under pandemien.

- Kong Carl Gustav og dronning Silvia er begge smittet av covid-19, og i deres alder er det ikke bra. Heldigvis er de vaksinert med tre doser, og har det etter omstendighetene bra.

- I Sverige har kongefamilien virkelig vært uheldig når det kommer til corona. Både prinseparet og prinsesseparet har vært smittet tidligere under pandemien.

LES OGSÅ: Tone Damli smittet av corona

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer