Slottskilde hevder Kate er seks uker på vei

Mener en ansatt i det britiske kongehuset har sladret til pressen.

VENTER BARN? - De ønsker seg noe tradisjonelt. Edward, Philip eller Michael er sannsynlige valg hvis det blir en gutt. Alice og Rose er mulige navn hvis det blir en jente, hevder en kilde, som mener å vite at Kate Middleton er gravid i 6. uke. Foto: Stella Pictures
VENTER BARN? - De ønsker seg noe tradisjonelt. Edward, Philip eller Michael er sannsynlige valg hvis det blir en gutt. Alice og Rose er mulige navn hvis det blir en jente, hevder en kilde, som mener å vite at Kate Middleton er gravid i 6. uke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kate Middleton, som giftet seg med prins William i april, rørte ikke peanøttproduktene under deres besøk i Danmark for et par uker siden. Dermed var ryktene om at hun er gravid i gang for fullt. Nå får ryktene ny næring.

Ifølge nettstedet ShowbizSpy.com skal nemlig Middleton være gravid i sin sjette uke. In Touch Weekly skriver også at en anonym kilde, som jobber for det britiske kongehuset bekrefter nyheten.

- Siden før de overhodet ble gift har det stått klart for William og Kate at de rett etter bryllupet skulle ha barn, forteller den ikke-navngitte kilden til magasinet.


Paret skal allerede ha vurdert passende navn til deres kommende barn.

- De ønsker seg noe tradisjonelt. Edward, Philip eller Michael er sannsynlige valg hvis det blir en gutt. Alice og Rose er mulige navn hvis det blir en jente.

Ønsket om en hurtig graviditet kommer fra prins Williams farmor, dronning Elizabeth, og hans far, prins Charles. Ifølge kilden ønsker det lykkelige paret seg en jente.

- Han er jo sin mors sønn, og han vet også at hans far, prins Charles, ønsker seg en jente til barnebarn, forteller personen ved den britiske kongehuset, som mener at Kate er enig i nettopp det.

- Hun er glad når William er det...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Pippa var ikke konemateriale  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer