Slottsgjestene får kjolerefs

Ikke alle var like moteriktige under prinsesse Märtha Louise sin bursdagsfeiring på Slottet. Se video!

FÅR REFS: Prinsesse Märtha Louises spesialsydde bursdagskjole får skarp kritikk av Cosmopolitans moteredaktør, Elisa Røtterud. Her avbildet med ektemannen Ari Behn i anledning prinsessens 40-årsfeiring sist helg. Foto: Stella Pictures
FÅR REFS: Prinsesse Märtha Louises spesialsydde bursdagskjole får skarp kritikk av Cosmopolitans moteredaktør, Elisa Røtterud. Her avbildet med ektemannen Ari Behn i anledning prinsessens 40-årsfeiring sist helg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av kjolene nederst i saken!

SEHER.NO: Prinsesse Märtha Louise (40) hadde fått spesialdesignet en lys lilla silkekjole til feiringen av sin 40-årsdag på Det kongelige slott sist lørdag.

Den lilla kreasjonen var spesialdesignet av Nora Farah, og får slakt av moteredaktør Elisa Røtterud i Cosmopolitan.

- Havfruekjolen til Märtha mangler smak, etikette og eleganse. Den skal visstnok gjenspeile hennes personlighet. Dette er tusser og troll, sier Røtterud til Seher.no

Verken kjolens form eller stoff faller i smak hos moteredaktøren.

- Kjolen mangler silhuett. Blondene rundt brystpartiet og rysjene som starter ved låret, virker malplassert. Dette er noe av det gyseligste jeg har sett siden hun hadde kyllingkjolen sin. Det er rett og slett dårlig smak.  

Prinsessen hadde invitert mange celebre gjester til 40-årsfeiringen på Slottet. Gjestenes kjoler vekker både begeistring og fortvilelse hos eksperten. Best score får Märthas forretningspartner i engleskolen, Elisabeth Nordeng.

- Elisabeth har englevakt og stråler i sin glamorøse kjole. Hun er selve definisjonen av en sexy nordisk kvinne.

Én som høster både ros og ris for sin originale stil, er kunstneren Unni Askeland (49), som stilte i sort paljettkjole og veske med det norske flagget.

- Jeg hadde blitt skuffet hvis ikke Unni hadde kledd seg i dette paljett-3-manns teltet. Vesken er derimot altfor oppsiktsvekkende og ødelegger hennes entre.

Forfatteren Åsne Seierstad (41) stilte i en gullfarget, fotsid kjole og får sterk kritikk for antrekket, som moteredaktøren mener minner om en gardin.

- Har Åsne vært i kista til en gammel slektning, mon tro? Dette er heslig. Legg merke til strømpekanten til de åpne sandalene. Gyselig. Kjolen minner sterkt om en gammel gardin.  

Røtterud er aller mest begeistret for Märthas gode venninne og forlover Marianne Ulrichsens røde kjole. 

- Marianne stråler! Jeg liker den gylne makeupen til det røde antrekket. Kroppen er smekker, og kjolen er et smykke i seg selv.

Se og Hør bringer denne uken et stort bilag med bilder fra prinsessens store dag!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stjernespekket slottsfest   

Se alle de ulike kjolene her![obj:media:10113]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer