<strong>ALLEREDE FAN:</strong> Ifølge Huffington Post, skal Kate alledere ha lagt sin elsk på Sophie Cranstons design, og har også tidligere brukt designerns kreasjoner.    Foto: Stella Pictures
ALLEREDE FAN: Ifølge Huffington Post, skal Kate alledere ha lagt sin elsk på Sophie Cranstons design, og har også tidligere brukt designerns kreasjoner. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slottet taust etter brudekjoleavsløring

Etter måneder med spekulasjoner, avslører kongereporter hvem som er Kate Middletons brudekjole-designer.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at Kate Middleton (29) og prins Williams (28) forlovelse ble offentliggjort i november, har verdenspressen spekulert heftig i hva slags brudekjole 29-åringen kommer til å bruke på den store dagen.

Det har blant annet blitt spekulert i om designere som Alice Temperley, Victoria Beckham eller Alexander McQueen hadde fått jobben.

Men nå hevder Huffington Post at det er avslørt at det er den relativt ukjente designeren Sophie Cranston (34) bak merket Libélula som har skutt gullfuglen, og fått det ærefulle oppdraget å designe Kates kjole.

Den kommende bruden har allerede lagt sin elsk på den britiske designeren, og da hun var gjest i et bryllup i januar, dukket hun også opp i en svart, vintageinspirert kjole fra Libélula.

Journalisten Yvonne Yorke hevder nå altså at det er en kjole fra samme designer Kate kommer til å dukke opp med den 29. april.

- Gjennom kildene mine, så har jeg visst hvem som skulle designe kjolen i månedsvis, men har holdt det hemmelig på grunn av slottets ønsker. Det eneste jeg har røpet, var da jeg i desember skrev at det var snakk om en ung og relativt ukjent britisk kvinne, skriver journalisten.


Selv om Cranston ikke er en verdenskjent designer, har hun allerede rukket å få en rekke kjendiser på kundelisten, som blant andre Emma Watson, Jerry Hall og søstrene Kate og Pippa Middleton.

Yorke understreker imidlertid at det er sannsynlig at det er blitt laget brudekjoler som Kate har i bakhånd i tilfelle noe skulle skje.

Grunnen til at kongehuset skal ha forsøkt å holde designeren skjult, skal ifølge Huffington Post ha vært at de ikke ville forstyrre Cranston med all presseoppmerksomheten det ville medført.

Det britiske kongehuset vil imidlertid hverken bekrefte eller avkrefte at den britiske 34-åringen har blitt valgt til å lage brudekjolen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette skal Kate ha under brudekjolen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer