Slottet ødela ekteskapet

Sarah Ferguson hevder hun ble forrådt av Buckingham Palace.

FORRÅDT: Sarah er opprørt over oppførselen til Buckingham Palace. Foto: All Over Press
FORRÅDT: Sarah er opprørt over oppførselen til Buckingham Palace. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lurt til topps?

SEHER.NO: Den tidligere kongelige høyheten Sarah Ferguson (47), Hertuginne av York, som giftet seg med Prins Andrew (46) i 1986, gir dronning Elizabeth skylden for at ekteskapet havarerte.

Den flotte hertuginnen gir sitt eget kongehus skylden for samlivsbruddet , ettersom Andrew ble tvunget til å forlate henne til fordel for marinen.

- Avtalen var at vi skulle gifte oss og jeg skulle bli med og bo sammen med ham i et lite hus i havnebyene. Men to uker etter at vi giftet oss, sa de eldre herrene ved slottet at "Nei, du kan dra til Buckingham Palace og Andrew du kan dra til sjøs i fem år- farvel", rapporterer Contact Music.com.

Den opprørte tobarnsmoren foreteller hjerteskjærende hvordan dette var starten på havariet.

- Innvendig tenkte jeg, "Ikke ta ham fra meg. Han er den eneste personen som har troen på meg", medgir hun matt til Contact Music.

Sarah og Andrews ekteskap gikk fullstendig i oppløsning etter ti år sammen i 1996. Sammen har de døtrene prinsesse Beatrice (18) og Eugenie (17).

LES OGSÅ: Stjernene mintes Diana!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer