Prinsesse Märtha Louise:

Slottet beklager på vegne av prinsesse Märtha Louise

Se og Hør har avdekket feil i egenerklæringa i salgsdokumentene på Märthas feriebolig.

FEIL I SALGSDOKUMENTENE: Etter at Se og Hør avslørte feil i egenerkæringen på salgsdokumentene til prinsesse Märtha Louises feriebolig, Bloksbjerg, beklager nå Slottet på vegne av prinsessa. Foto: Se og Hør/NTB Scanpix
FEIL I SALGSDOKUMENTENE: Etter at Se og Hør avslørte feil i egenerkæringen på salgsdokumentene til prinsesse Märtha Louises feriebolig, Bloksbjerg, beklager nå Slottet på vegne av prinsessa. Foto: Se og Hør/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august kunne Se og Hør avsløre at prinsesse Märtha Louise (47) selger ferieboligen Bloksbjerg, som ligger ved Hankø utenfor Fredrikstad.

Boligen, som har en storslått utsikt over Oslofjorden, har vært kongefamiliens feriehus gjennom over 70 år, men i 2001 arvet prinsessen hytta som i 1947 ble kjøpt av daværende kronprins Olav.

Snart ti måneder etter at det ble besluttet å legge boligen ut for salg, er Bloksbjerg fortsatt ikke solgt.

Nå kan Se og Hør videre avsløre feil gjort av prinsesse Märtha Louise i egenerklæringsskjemaet på boligens salgsprospekt.

Beklager på prinsessens vegne

Det er på egenerklæringsskjemaets spørsmål omkring skaderapport og tilstandsvurderinger, eller om det er utført målinger på eiendommen, at feilene ligger.

Her svarer nemlig Märtha Louise at flere kontroller jevnlig er blitt utført av Det kongelige hoff. Med andre ord gir prinsessen inntrykk av at slottet har vært involvert i vedlikeholdsarbeidet av boligen.

Dette stemmer ikke, kan informasjonssjef Guri Varpe fortelle til bladet. Foruten en tilstandsvurdering i 2011, som da lå innenfor hoffets rådgivende oppgaver, og en verdi- og takstvurdering da prinsessen overtok boligen, har det kongelige hoff ikke utført arbeid på Bloksbjerg de senere år, sier Varpe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer