<strong>ÅPNER SLOTTET:</strong>  Skjerpet vakthold foran Slottet i Oslo lørdag, etter bombeeksplosjonen som rammet regjeringskvartalet fredag. Etter å ha vært stengt i tre dager, åpner Slottet dørene for publikum tirsdag. Foto: Scanpix
ÅPNER SLOTTET: Skjerpet vakthold foran Slottet i Oslo lørdag, etter bombeeksplosjonen som rammet regjeringskvartalet fredag. Etter å ha vært stengt i tre dager, åpner Slottet dørene for publikum tirsdag. Foto: Scanpix Vis mer

Slottet åpner dørene etter tragedien

- Det er viktig at livet kommer tilbake til normalen, sier Slottets Marianne Hagen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter terrorangrepene i Oslo sentrum og på Utøya fredag, valgte Slottet å stenge dørene for publikum fra lørdag 23. juli.

Sikkerheten rundt kongefamilien har vært på topp etter at tragediene ble et faktum, og full kriseberedskap ble satt inn rundt Slottet etter terrorangrepet i Oslo sentrum.

Etter å ha vært avstengt for publikum i tre dager velger Slottet å åpne dørene igjen.

- Vi har valgt å gjøre dette fordi det er viktig at vi alle sammen kommer tilbake igjen, at livet kommer tilbake til det normale, sier Slottets kommunikasjonssjef Marianne Hagen til Seher.no.

Kongefamilien har helt siden terrorangrepene fredag kveld vist sin støtte overfor ofrene og deres pårørende ved flere anledninger. 

- Nå er det viktig at vi står sammen og støtter hverandre. At vi ikke lar frykten råde. At vi kommer oss igjennom denne forferdelige situasjonen vi har opplevd, sa Kongen, sa Kongen med bristende røst i sin direktesendte TV-tale fredag kveld.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected]shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stenger Slottet etter tragedien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer