Sløsete prins i trøbbel

Prins Andrew vet ikke helt hvordan man skal gå foran med et godt eksempel.

FLYTRØBBEL: Prins Andrews hyppige bruk av privatjet har fått skattebetalerne til å se rødt. Foto: All Over Press
FLYTRØBBEL: Prins Andrews hyppige bruk av privatjet har fått skattebetalerne til å se rødt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Erter på seg skattebetalerne!


SEHER.NO: Britenes prins Andrew (46) får krass kritikk etter at han bestemte seg for å ta privatfly  til de sveitsiske alpene etter en konferanse om global oppvarming i Madrid.


FLYSEX-SKANDALE: Hett på flytoalett for Hollywood-stjerne


Hertugen av York, som ifølge The Sun har fått kallenavnet Bonuspoeng-Andy for sine ekstravagante flyreiser, brukte hele 48 000 kroner av skattebetalernes penger på å møte ekskona Sarah Ferguson og døtrene Beatrice (18) og Eugenie (16), som var på skiferie i Verbier.


FERGIE FORTELLER: Jeg var alenemor


- Det går dusinvis av fly fra Madrid. Og omveien hjem for å stå på ski vil bli oppfattet som arrogant, sier en kilde ved hoffet til The Sun.


UTROLIG, MEN SANT: Randy-Andy på damejakt hos Courtney Love


En reise med vanlig rutefly ville trolig havnet på 2400 kroner og vært langt mer miljøvennlig. Vi regner med at Andrew må ha sovet i timen under miljøkongressen i Madrid...


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer