PARTYPRINS: Kronprins Frederik slo seg løs på Playboy-fest i Beijing. Foto: SCANPIX
PARTYPRINS: Kronprins Frederik slo seg løs på Playboy-fest i Beijing. Foto: SCANPIXVis mer

Slo seg løs på Playboy-fest

- Det så fjollete og pinlig ut...

SEHER.NO: Det er bare et par dager siden kronprinsesse Mary forlot OL-byen for å reise til hjemlandet Australia sammen med barna, men kronprins Frederik har allerede rukket å få fylle-omtale i danske medier.

Ifølge danske Se og Hør skal Frederik ha danset natten lang for å hylle Playboykongen Hugh Hefner på en nattklubb i Beijing.

Temaet på festen var derfor lettkledde damer og masse alkohol...

- Han var sammen med seks-syv andre dansker. De var tydelig beruset og i godt humør. De var faktisk så fulle av flere av servitørene kalte Frederik og resten av guttene for frekke, sier en kilde til ukebladet.

Den danske tennisspilleren Kenneth Karlsen, radioverten Adam Duvå Hall og kulestøteren Joachim B. Olsen var blant de som slo ut håret i Beijing.

- Han (Frederik journ.anm) danset en del med Kenneth Carlsen, og det så fjollete og pinlig ut. Han holdt hendene over hodet hele tiden og beveget kroppen på en merkelig måte.

Kronprinsen skal også ha stjålet et par kaninører fra en av damene og plassert dem på sitt eget hodet. Men der stoppet festen for kronprinsen. Rundt klokken 03. ble han sendt i seng av sine egne livvakter.

Det spørs vel om Mary blir så veldig glad når hun får høre dette. Under en ferietur til Skagen nylig skal kronprinsen ha drukket seg så full at kona Mary endte med å måtte sende han hjem...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Taklet ikke Frederiks fortid

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.