Hertuginne Kate:

- Slitsomt!

Selv hertuginnen av Cambridge har det tøft i pandemien.

HJEMMESKOLE: Pandemien har vist seg å være utfordrende for hertuginne Kate, som må ha hjemmeundervisning med de to eldste barna sine. Foto: Chris Jackson / PA Photos / NTB
HJEMMESKOLE: Pandemien har vist seg å være utfordrende for hertuginne Kate, som må ha hjemmeundervisning med de to eldste barna sine. Foto: Chris Jackson / PA Photos / NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke bare bare å skulle sjonglere jobb, skole og privatliv i en pandemi. I disse dager må nemlig det meste foregå hjemme fra egen stue, og for mange er kalenderen fylt til randen med all slags hverdagslige gjøremål, deriblant det beryktede hjemmekontoret.

For veldig mange er også hjemmeskole en del av den nye hverdagen, enten man utfører skoleoppgavene selv eller har vært nødt til å lære bort.

Alle utfordringer det fører med seg har også hertuginne Kate (39) fått kjenne på kroppen, og hun innrømmer nå at det har vært alt annet enn lett.

FAMILIE PÅ FEM: Prins William og hertuginne Kate har de tre barna George, Charlotte og Louis. Her er hele familien avbildet før jul i fjor. Foto: Matt Porteous/The Duke and Duchess of Cambridge/Kensington Palace/PA/WPA Pool/NTB
FAMILIE PÅ FEM: Prins William og hertuginne Kate har de tre barna George, Charlotte og Louis. Her er hele familien avbildet før jul i fjor. Foto: Matt Porteous/The Duke and Duchess of Cambridge/Kensington Palace/PA/WPA Pool/NTB Vis mer

Brutalt ærlig

Trebarnsmoren satt seg nemlig nylig ned og snakket med andre foreldre om den spesielle tiden vi er inne i. Der avslører hun blant annet hva hun har mest problemer med å lære bort til barna prins George (7) og prinsesse Charlotte (5), ifølge People.

Da hun ble spurt om å rangere mattekunnskapene sine på en skala fra én til ti, svarte hun nemlig ærlig at hun lå på «minus fem».

SLITER: Under en videosamtale innrømmet hertuginne Kate at det er alt annet enn lett å være trebarnsmor i pandemien. Foto: Kensington Palace / AP / NTB
SLITER: Under en videosamtale innrømmet hertuginne Kate at det er alt annet enn lett å være trebarnsmor i pandemien. Foto: Kensington Palace / AP / NTB Vis mer

- Jeg er åpenbart helt i bunnen, smilte hun.

Melissa Lossemore, en av lærerne på Roe Green Junior School i London, ba deretter Kate og de andre foreldrene om å skrive ned det ene ordet som best beskriver hvordan det har vært å være foreldre i pandemien.

For Kate falt valget lett på ordet «slitsomt».

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

- Har blitt frisør

Videre forteller hertuginnen at prins Willian har vært en stor støtte gjennom hele pandemien, men at det er enkelte ting hun har måttet gjøre selv.

- Som foreldre har vi en dag til dag-rutine ved å være foreldrene, men under lockdown har vi måttet ta på oss ekstra roller som andre i samfunnet vårt, og livene våre, ellers ville hjulpet oss med, la hun til.

En av disse rollene har skapt mye hodebry - bokstavelige talt - for George, Charlotte og prins Loius (2).

- Jeg har blitt frisør i lockdown - til mine barns store skrekk, innrømmer hertuginnen.

KLAPPER: Barna til Kate og William klapper for helsepersonell på grunn av corona-situasjonen. Vis mer

I det digitale møtet, som fant sted tirsdag denne uken fra hertuginnens kontor på Sandringham House, snakket Kate, skolen og de andre foreldrene om hennes arbeid for barn under fem år - som inkluderer foreldrenes velvære og ensomhet.

- Jeg vet det er utfordrende å sjonglere jobb, privatliv, skole og alt annet dere som foreldre gjør, så bra jobbet, roste hun de andre foreldrene.

LES OGSÅ: Endelig viser hun frem babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer