Prins William:

- Sliter med å holde seg

Den eldste av de to prinsebrødrene holder på å sprekke.

SPREKKER SNART: Prins William ønsker aller helst å få sin side av saken ut i offentligheten, men stoppes av dronning Elizabeth (94). Foto: Victoria Jones / POOL / AFP / NTB
SPREKKER SNART: Prins William ønsker aller helst å få sin side av saken ut i offentligheten, men stoppes av dronning Elizabeth (94). Foto: Victoria Jones / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Prinsebrødrene William (38) og Harry (36) har fått seg en ordentlig støkk i det siste. Det en gang gode søskenforholdet mellom de to er i dag fylt med avstand, rykter og iskalde samtaler.

Etter at sistnevnte prins valgte å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter i fjor med hertuginne Meghan (39) og sønnen Archie (1), har nemlig forholdet angivelig vært alt annet enn bra.

Spesielt etter det oppsiktsvekkende intervjuet herugparet av Sussex gjorde med Oprah Winfrey (67) tidligere denne måneden, er det ingen tvil om at brødrene, som en gang sto hverandre svært nær, er lenger fra hverandre enn noen gang.

I det nevnte intervjuet kom det frem en rekke avsløringer, noe som har ført til at prins William i dag sliter med å holde seg taus.

- Sliter med å holde tilbake

I det nevnte intervjuet gikk nemlig Harry og Meghan hardt ut mot det britiske kongehuset, der de blant annet hevdet at det fantes rasisme blant de kongelige.

Det har gjort at 38-åringen i dag har store problemer med å holde igjen sine egne tanker og meninger - som kongelige er kjent for å gjøre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer