Prins William:

- Sliter med å holde seg

Den eldste av de to prinsebrødrene holder på å sprekke.

SPREKKER SNART: Prins William ønsker aller helst å få sin side av saken ut i offentligheten, men stoppes av dronning Elizabeth (94). Foto: Victoria Jones / POOL / AFP / NTB
SPREKKER SNART: Prins William ønsker aller helst å få sin side av saken ut i offentligheten, men stoppes av dronning Elizabeth (94). Foto: Victoria Jones / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Prinsebrødrene William (38) og Harry (36) har fått seg en ordentlig støkk i det siste. Det en gang gode søskenforholdet mellom de to er i dag fylt med avstand, rykter og iskalde samtaler.

Etter at sistnevnte prins valgte å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter i fjor med hertuginne Meghan (39) og sønnen Archie (1), har nemlig forholdet angivelig vært alt annet enn bra.

Spesielt etter det oppsiktsvekkende intervjuet herugparet av Sussex gjorde med Oprah Winfrey (67) tidligere denne måneden, er det ingen tvil om at brødrene, som en gang sto hverandre svært nær, er lenger fra hverandre enn noen gang.

I det nevnte intervjuet kom det frem en rekke avsløringer, noe som har ført til at prins William i dag sliter med å holde seg taus.

STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William var fornøyde med besøket sitt så langt, og Kate så frem til en dag med mer utendørsaktiviteter. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

- Sliter med å holde tilbake

I det nevnte intervjuet gikk nemlig Harry og Meghan hardt ut mot det britiske kongehuset, der de blant annet hevdet at det fantes rasisme blant de kongelige.

Det har gjort at 38-åringen i dag har store problemer med å holde igjen sine egne tanker og meninger - som kongelige er kjent for å gjøre.

- Dronningen insisterer på at de kongelige håndterer dette privat. Dronningen mener at å svare bare vil helle bensin på bålet og gjøre situasjonen verre, sier en kilde til US Weekly.

Hertugen av Cambridge skulle imidlertid heller ønsket at han kunne forsvare kongefamilien ved å snakke offentlig. Nå har han nemlig holdt seg taus så lenge at han visstnok holder på å sprekke.

- William sliter med å holde tilbake. Han vil gjerne få sin side av saken ut i offentligheten.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

Kan bli sint

Kilden hevder videre at William i bunn og grunn ønsker å dele sin side av historien for å beskytte kona, hertuginne Kate (38), mot anklagene fra hertuginne Meghan om at hun fikk henne til å gråte.

Det er nemlig ingen hemmelighet at prins William er beskyttende overfor kona si, som han har vært gift med siden 2011. Det uttalte blant andre Penny Junor, en respektert biograf av begge prinsebrødrene, til People.

- William er veldig beskyttende når det kommer til Kate og kan bli veldig sint, sa Junor, og fortsatte:

- Og at Meghan snakker om Kate på en negativ måte, er verre enn at han blir angrepet selv.

Tidligere har nemlig Meghan blitt beskyldt for ha fått Kate til å begynne å gråte i forkant av førstnevntes bryllup, men under intervjuet slo 39-åringen kraftig tilbake, og mente at det faktisk var det motsatte som skjedde.

TEKNISK KRØLL: Det gikk galt for dronningen av Storbritannia under et digitalt møte. Vis mer

I intervjuet avslørte også Meghan at hertuginnen av Cambridge senere skal ha sagt unnskyld og gitt henne blomster. Det er ikke kjent om det er disse detaljene om kona som kan gjøre William sint.

LES OGSÅ: Kritikken hagler: - En skam

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer