Hertuginne Meghan og prins Harry:

- Slipper kameraene inn bak lukkede dører

Hertugparet er tilsynelatende klare for å by på seg selv.

TETT PÅ: Prins Harry og hertuginne Meghan blir å se på skjermen i ny dokumentarserie. Foto: Robin Utrecht/ Shutterstock/ NTB
TETT PÅ: Prins Harry og hertuginne Meghan blir å se på skjermen i ny dokumentarserie. Foto: Robin Utrecht/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Det var høsten 2020 at det ble kjent at prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) hadde signert en flerårig avtale med strømmegiganten Netflix.

Hertugparet trakk seg som kjent tilbake fra sine kongelige plikter i mars for to år siden. Siden har de sikret seg økonomisk uten støtte fra kongehuset. Allerede i april 2021 ble det første prosjektet deres med strømmetjenesten avslørt.

Nå kan Page Six røpe at det også kommer en dokumentarserie som omhandler hertugparet - også på privaten.

- Diskuteres fortsatt

Videre avslører Page Six at vi skal få følge hertugparets liv - selv bak vanligvis lukkede dører hjemme hos dem i California. Nettstedet omtaler serien som en dokumentarserie i «hjemme hos hertugen og hertuginnen av Sussex»-stil.

Det er dog hittil ikke satt en eksakt dato for når den vil bli sluppet, til tross for at det sikkert er mange ivrige fans som gjerne skulle sett den allerede nå.

- Tidspunktet serien skal ut på diskuteres fortsatt, ting er oppe i luften, sier en produsent som skal være kjent med saken til Page Six.

Ifølge nettstedet har de blitt fortalt at Netflix-sjefer ønsker at serien skal sendes mot slutten av året. Grunnen til det er fordi prins Harry skal gi ut memoarer om livet sitt i kongefamilien, og de ønsker å knytte lanseringen opp mot det. Men hele Sussex-teamet vil derimot satse på neste år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.