Hertuginne Meghan og prins Harry:

- Slipper kameraene inn bak lukkede dører

Hertugparet er tilsynelatende klare for å by på seg selv.

TETT PÅ: Prins Harry og hertuginne Meghan blir å se på skjermen i ny dokumentarserie. Foto: Robin Utrecht/ Shutterstock/ NTB
TETT PÅ: Prins Harry og hertuginne Meghan blir å se på skjermen i ny dokumentarserie. Foto: Robin Utrecht/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Det var høsten 2020 at det ble kjent at prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) hadde signert en flerårig avtale med strømmegiganten Netflix.

Hertugparet trakk seg som kjent tilbake fra sine kongelige plikter i mars for to år siden. Siden har de sikret seg økonomisk uten støtte fra kongehuset. Allerede i april 2021 ble det første prosjektet deres med strømmetjenesten avslørt.

Nå kan Page Six røpe at det også kommer en dokumentarserie som omhandler hertugparet - også på privaten.

STOLTE: Hertuginne Meghan og Prins Harry er takknemlige for at covid-19 har gjort at de reiser mindre - de har fått med seg flere av sønnen Archies milepæler. Video: Malala Fund Vis mer

- Diskuteres fortsatt

Videre avslører Page Six at vi skal få følge hertugparets liv - selv bak vanligvis lukkede dører hjemme hos dem i California. Nettstedet omtaler serien som en dokumentarserie i «hjemme hos hertugen og hertuginnen av Sussex»-stil.

Det er dog hittil ikke satt en eksakt dato for når den vil bli sluppet, til tross for at det sikkert er mange ivrige fans som gjerne skulle sett den allerede nå.

- Tidspunktet serien skal ut på diskuteres fortsatt, ting er oppe i luften, sier en produsent som skal være kjent med saken til Page Six.

REISE: Tidligere i år gjestet Hertuginne Meghan og prins Harry Nederland i forbindelse med Invictus Games i Haag. Foto: Remko de Waal / ANP /AFP/ NTB
REISE: Tidligere i år gjestet Hertuginne Meghan og prins Harry Nederland i forbindelse med Invictus Games i Haag. Foto: Remko de Waal / ANP /AFP/ NTB Vis mer

Ifølge nettstedet har de blitt fortalt at Netflix-sjefer ønsker at serien skal sendes mot slutten av året. Grunnen til det er fordi prins Harry skal gi ut memoarer om livet sitt i kongefamilien, og de ønsker å knytte lanseringen opp mot det. Men hele Sussex-teamet vil derimot satse på neste år.

Foreløpig ukjent

Forrige måned reiste hertugparet til Nederland i forbindelse med Invictus Games som prinsen grunnla i 2014. Mens de var i landet ble de også fulgt av Netflix-kameraer, siden strømmegiganten nå lager en dokumentar som skal hete «Heart of Invictus».

Men ifølge nettstedet vil dokumentarserien om hertugparet bli noe mer interessant. Kameraene skal nemlig ha fått lov til å filme bak kulissene i hjemmet deres i Montecito, California. I tillegg skal de også ha vært med på turen deres til New York i september i fjor, ifølge Page Six.

KRITISERES: Prins Harry og Hertuginne Meghan deltok denne uka i et zoom-møte med unge ledere om rasisme. Det falt ikke i god jord hos alle. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Det er foreløpig ikke kjent hva som vil bli inkludert i dokumentaren, men i løpet av tiden som hertugparet har bodd i USA har det vært utallige overskrifter om relasjonen deres til kongefamilien.

LES OGSÅ: - Skjelt ut av kongefamilien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer