<strong>DRO PÅ HELSEFERIE:</strong> Kronprinsesse Mette-Marit droppet prinsesse Märthas 40-årsfest for å dra på ferie alene. Foto: Scanpix
DRO PÅ HELSEFERIE: Kronprinsesse Mette-Marit droppet prinsesse Märthas 40-årsfest for å dra på ferie alene. Foto: Scanpix Vis mer

Slik var Mette-Marits hemmelige luksushelseferie

Derfor var ikke Mette-Marit tilstede under Märta 40-årslag.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige måned ble det kjent at kronprinsesse Mette-Marit hadde takket nei til å være med på svigerinne Märtha Louises 40-årslag som ble holdt på slottet 22. september.

Etter et opphold i India, som Se og Hør tidligere har avslørt, dro nemlig kronprinsessen direkte til en helseklinikk i Østerrike for å gjennomgå en vital sjekk etter F.X.Mayr-konseptet.

- I dette inngår massasje for å balasere energi, balanseøvelser og kosmetiske behandlinger uten giftstoffer, skriver avisen Österreich.

Et opphold på helseklinikken koster rundt 15.000 kroner i tillegg til behandlingsutgifter. To livvakter voktet kronprinsessen på helseklinikken. Mette-Marit forlot kurstedet tidlig om morgenen 28. september.

Mette-Marit skal ifølge avisen ha vært der i halvannen uke, og hun får skryt for sin jordnære holdning.

- Jeg så henne hver dag, og hadde mye å gjøre med henne. Hun var veldig vennlig, forteller en ansatt ved klinikken.


- Jeg kan dessverre ikke si noe om Mette-Marits opphold, sier en person i hotellets ledelse til Se og Hør.

Helseklinikken er populær blant de utenlandske kjendisene, og kanskje er det Mette-Marits venninne Uma Thurman (41), som er en av klinikkens faste kunder, som har tipset henne om stedet.

Metoden er utviklet av den østerrikske legen Franz Xaver Mayr på begynnelsen av 1900-tallet. Filosofien er at tarmene er for kroppen det røttene er for plantene.

Målet er å fjerne alle giftstoffer fra kroppen og tarmsystemet. Hvile, avgiftning, endring av kosthold og magemassasje vektlegges. Kuren skal blant annet hjelpe mot metabolsk syndrom, overvekt, undervekt, betennelse i magesekken, reflukssykdom, kronisk forstoppelse, irritabel tykktarm, matintoleranse, revmatisme, hodepine, migrene, allergier og tretthetssyndrom, ifølge nettsiden til klinikken.


Slottet ønsker ikke å kommentere Mette-Marits opphold på kurstedet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste sin kongelige kropp på badefeire 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer