UTEBLE: Hertuginne Meghan har enormt travle dager. Søndag ble det bestemt at hun ikke skulle være med på de offisielle pliktene, og at hertuginnen heller måtte ta seg en pause. Foto: NTB Scanpix
UTEBLE: Hertuginne Meghan har enormt travle dager. Søndag ble det bestemt at hun ikke skulle være med på de offisielle pliktene, og at hertuginnen heller måtte ta seg en pause. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan:

Slik var Meghans hemmelige pause

Fikk streng beskjed av prinsen om å ta et avbrekk.

Publisert

Foreløpig er det ikke kjent hvor lenge hertuginne Meghan (37) har gått gravid, men det er ingen tvil om at det krever mye energi å bære frem et helt nytt liv.

Det er blitt spekulert i om hun er alt fra 12 uker på vei, til halvveis i andre trimester. Selv med en hektisk timeplan og voksende mage, betyr det ikke at de kongelige pliktene og de offisielle oppdragene uteblir riktig ennå.

For tiden befinner hertugparet seg i Oseania, der de blant annet besøker Australia og New Zealand. De har snakket med mange lokale beboere, og snakker gjerne om hvor mye de gleder seg til å bli foreldre.

Enorm timeplan

Ifølge Page Six er det lagt opp et ekstremt løp for de vordende foreldrene. Det er planlagt at de to skal delta på over 70 ulike avtaler og arrangementer i løpet av de 16 dagene i fire ulike land.

Søndag ble det imidlertid bestemt at Meghan trengte et avbrekk fra de offisielle pliktene. Det var prinsen selv som skal ha rådet kona til å ta det med ro. Pausen bekreftes også av Kensington Palace i en offisiell uttalelse.

I stedet for å følge ektemannen, brukte hertuginnen anledningen til å pleie seg selv og å slappe av. Opprinnelig skulle hun delta på et idrettsarrangement i Sydney søndag ettermiddag, men lot prinsen ta seg av besøket.

Der Meghan glimret med sitt fravær, stilte Harry dermed alene på Invictus Games - et internasjonalt multi-idrettsarrangement. Dette gir sårede og syke soldater og krigsveteraner muligheten til å konkurrere i ulike idrettsgrener, og er et initiativ lansert av prinsen selv.

Saken fortsetter nedenfor.

STILTE ALENE: Søndag møtte prins Harry deltakerne på Invictus Games. Samtidig pleiet kona seg selv i luksuriøse omgivelser. Foto: NTB Scanpix
STILTE ALENE: Søndag møtte prins Harry deltakerne på Invictus Games. Samtidig pleiet kona seg selv i luksuriøse omgivelser. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Luksusdag

Ifølge Daily Mail tilbrakte hertuginnen dagen på eksklusive Kingfisher Bay resort. Resorten regnes som svært luksuriøst og er blant annet er bygget i ett med naturen.

Saken fortsetter nedenfor.

AVBREKK: Hertuginne Meghan hadde behov for en pause, og tilbrakte ifølge flere medier dagen i luksuriøse omgivelser søndag. Foto: NTB Scanpix
AVBREKK: Hertuginne Meghan hadde behov for en pause, og tilbrakte ifølge flere medier dagen i luksuriøse omgivelser søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mandag møtte hertuginnen ektemannen for å besøke Fraser Island - en vakker øy i naturskjønne omgivelser, og ut fra bildene å dømme hadde pausen gjort hertuginnen godt.

Saken fortsetter nedenfor.

GJENFORENT: Prins Harry og hertuginne Meghan hånd i hånd, på vei for å møte lokale innbyggere på Fraser Island. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Prins Harry og hertuginne Meghan hånd i hånd, på vei for å møte lokale innbyggere på Fraser Island. Foto: NTB Scanpix Vis mer
AVSLAPPET: Det var en tydelig fornøyd hertuginne som hadde ladet opp batteriene dagen i forveien. Foto: NTB Scanpix
AVSLAPPET: Det var en tydelig fornøyd hertuginne som hadde ladet opp batteriene dagen i forveien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Iført en maksikjole og brune skinnsandaler, var 37-åringen tilsynelatende avslappet og i svært godt humør. Paret ble avbildet idet de holdt hender, hvor Meghan også strøk hånden kjærlig over magen sin.

Saken fortsetter nedenfor.

HÅNDEN PÅ MAGEN: Hertuginne Meghan skal angivelig være 12 uker på vei. Foto: NTB Scanpix
HÅNDEN PÅ MAGEN: Hertuginne Meghan skal angivelig være 12 uker på vei. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hertuginnen var veldig ivrig etter å møte prinsen til deres siste avtale den dagen, og ønsket å hilse på beboerne på Fraser Island, sier en kilde nær kongehuset til Daily Mail.

Varme gratulasjoner

Det var altså forrige mandag at hertuginne Meghan og prins Harry kunngjorde overfor en hel verden at de venter sitt første barn sammen.

Helt siden Meghan og Harry giftet seg 19. mai, har mange ventet spent på babynyheten. To av dem som ble informert om svangerskapet i forkant av den offentlige avsløringen, var hertuginnens far og mor, ifølge The Sun.

Moren til hertuginne Meghan, Doria Ragland (62), har uttalt at hun er «veldig glad over den gledelige nyheten» og at hun «ser frem til å ønske sitt første barnebarn velkommen».

Den mye omtalte Thomas Markle (74) har på sin side holdt en lav profil. En kilde nær Thomas forklarte forrige uken at 74-åringen skal være i ekstase etter å ha fått høre nyheten. Samtidig gir han uttrykk for at han ønsker å være en stor del av sitt kommende barnebarns liv.

- Thomas er utrolig glad. Han fikk høre nyheten før den ble gjort kjent, og er i ekstase. Han tror Meghan kommer til å bli en fantastisk mor, sa en kilde til The Sun denne uken.

Saken fortsetter nedenfor.

Hedret avdød svigermor

Prins Harry og Meghan har så langt ikke kommet med en offisiell uttalelse etter at babynyheten ble kjent for en uke siden. Allerede timer etter kunngjøringen fra Kensington Palace dukket det kongelige paret imidlertid opp på sin første offentlige opptreden som vordende foreldre i Sydney i Australia.

Iført en hvit, knelang kjole, designet av den australske designeren Karen Gee, stylet med noen helt spesielle sommerfugl-øredobber, hedret hun sin avdøde svigermor prinsesse Diana.

Under besøket i Sydney var det også en annen hendelse som tok oppmerksomheten til fotografene. Blant de mange som hadde møtt opp var en av prins Harrys største fans, Daphne Dunne (98), som hadde funnet seg en plass helt foran i folkemengden.

Det var dermed ikke vanskelig for den britiske prinsen å få øye på den 98 år gamle damen som han har møtt på flere ganger tidligere.

LES OGSÅ: - Gråt i to dager etter ektemannens uttalelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer