<strong>AVSLAPPING I SOLA:</strong> Hertugen og hertuginnen av Sussex skal ha lagt bryllupsreisen til Øst-Afrika. Foto: NTB scanpix
AVSLAPPING I SOLA: Hertugen og hertuginnen av Sussex skal ha lagt bryllupsreisen til Øst-Afrika. Foto: NTB scanpix Vis mer

Meghan og Harry:

- Slik var Meghan og Harrys private bryllupsreise

Det nygifte hertugparet skal ha prioritert fred og ro.

Publisert
Sist oppdatert

Det er snart én måned siden prins Harry (33) og Meghan Markle (36), nå kjent som henholdsvis hertug og hertuginne av Sussex, giftet seg i en storslått seremoni i St. Georges kapell på Windsor slott utenfor London.

Siden den gang har det vært stor spenning når det gjelder destinasjon for parets bryllupsreise. Reisemål som blant annet Canada og Irland vært nevnt.

Nå hevder kilder overfor E! News at det nygifte paret var i Øst-Afrika for en svært privat bryllupsreise, der de besøkte mer enn to land.

- Perfekt ferie

De skal blant annet ha vært på safari, drevet med ulike utendørsaktiviteter, men også slappet av i varmen etter den svært hektiske bryllupsperioden.

- Det var en perfekt pause, og de fikk til en fin blanding av begges lidenskaper. Det var en perfekt ferie før de går inn i et travelt halvår, sier en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>PLEIET KJÆRLIGHETEN:</strong> Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha prioritert en privat reise etter det svært offentlige bryllupet 19. mai. Foto: NTB scanpix
PLEIET KJÆRLIGHETEN: Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha prioritert en privat reise etter det svært offentlige bryllupet 19. mai. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det skal ha vært en hovedprioritet for Meghan og Harry at reisemålet ville gi dem fred og ro, etter et svært offentlig bryllup.

- Å dra et sted der de kun trengte minimalt med sikkerhet og ikke måtte bekymre seg for at folk ser dem, har vært det viktigste for dem, sier kilden.

Spekulasjoner

Måneden før prinsebryllupet fant sted, begynte britiske medier å spekulere i at prins Harry og Meghan hadde lagt bryllupsreisen til det eksotiske landet Namibia, som ligger sørøst i Afrika.

Se og Hørs kongehusekspert, Anders Stavseng, uttalte den gang at paret mest sannsynligvis ville endre destinasjon.

- Paret kommer nok ikke til å dra på bryllupsreise til Namibia, nå som planene er avslørt. Prins Harry er en skikkelig jordnær fyr, som like gjerne kan finne på å leie en avsidesliggende hytte i den norske fjellheimen, der ingen fotografer vil være på utkikk etter paret, sa han.

LES ALT OM PRINSEBRYLLUPET HER!

Kort tid etter ble det spekulert i om paret ville reise til strandbyen Noosa i Queensland, Australia.

Det tok imidlertid ikke lang tid før TMZ mente at de hadde fasiten:

- Vi har blitt fortalt at prinsen og hertuginnen skal til Alberta i Canada og bo i Fairmont Jasper Park Lodge. Her skal de bo i den 550 kvadratmeter store hytta «Outlook», også kalt «The Royal Retreat», skrev nettstedet for to uker siden.

Kensington Palace har foreløpig ikke bekreftet hvor ekteparet reiste.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer

Måtte vente med bryllupsreisen

Forrige måned ble det kjent at Meghan og Harry ikke ville dra direkte på bryllupsreise etter bryllupet 19. mai.

Tre dager etter at paret ga hverandre sine «ja», deltok de nemlig på en lunsj prins Charles arrangerte, i forbindelse med sin kommende 70-årsdag i november.

Omkring 6000 mennesker fra forskjellige veldedige organisasjoner prins Charles jobber med var invitert i hagefesten på Buckingham Palace.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>I GODT SELSKAP:</strong> Hertuginne Meghan sammen med svigerforeldrene prins Charles og hertuginne Camilla i hagefesten forrige måned. Foto: NTB scanpix
I GODT SELSKAP: Hertuginne Meghan sammen med svigerforeldrene prins Charles og hertuginne Camilla i hagefesten forrige måned. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette var første gang Meghan ble adressert som Her Royal Highness, eller Hennes kongelige høyhet, i offentligheten.

Hertuginnen stilte i en blek rosa Flavia dress fra Goat med transparente områder og en matchende rosa hatt fra Philip Treacy, som elegant viste frem hennes lekkert oppsatte hår.

Kort tid etter at bildene av Meghan dukket opp, var kjolen, som koster rundt 6.500 norske kroner, utsolgt - og firmaets nettside krasjet, ifølge Sky News.

LES OGSÅ: Hertugtittelen vil kun gå videre hvis Meghan og Harry får en sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer