Slik var Maddes eventyrbryllup

Feiret i tre dager til ende – og kysset tre ganger etter vielsen!

Publisert
Sist oppdatert
Se bryllupsfesten oppsummert i videoen over! 

STOCKHOLM (SEOGHØR.NO): Prinsesse Madeleine feiret bryllupet i ekte kongelig stil – tre dager til ende. Bryllupsfeiringen startet torsdag – da prinsessen og Chris O'Neill åpenlyst viste sin kjærlighet under feiringen av Sveriges nasjonaldag. 

Under arrangementet holdt kongen tale - der han hyllet Madeleine og snakket om sin glede over at hans yngste datter har funnet mannen hun vil dele sitt liv med.

- Sommeren er en tid for forelskelse. En tid da man kanskje finner kjærligheten. I sommer velger noen å gifte seg, blant annet min datter, prinsesse Madeleine som om bare to dager gifter seg med sin forlovede Christopher. Å se deg, vår datter, gifte deg, fyller oss med glede og minner, sa kong Carl Gustaf.

Seoghør.no var til stede under den rørende talen - og var vitne til at mange av tilskuerne ble synlig berørt av kongens svært personlige ord til datteren.

- Vi føler glede over at du har funnet kjærligheten, og noen å bygge din framtid med. Minner. Om alt vi har fått oppleve med deg, fra ditt første blikk til din første latter til den du har blitt i dag, sa Carl Gustaf om sine følelser to dager før prinsessebryllupet.

Madeleine og Chris så ut til å sette stor pris på kongens tale. De ga hverandre varme blikk - og Chris kysset sin kommende brud kjærlig på hånden.


Fredag fortsatte festen på ærverdige Grand Hotel – med kongelige fra hele Europa. Prinsesse Madeleine lurte pressen, mens kosmetikkdronningen Celina Middelfart stjal showet. Da vinden tok tak i hennes florlette kjole var Celina millimetre unna en kjoleglipp.

Inne i Vinterträdgården på Grand Hotel var bordene pyntet med hvite duker, røde og rosa blomsteroppsatser, samt zebramønstrede små lamper. Gjestene skålte i både rødvin, hvitvin og champagne i løpet av festkvelden.
 
- Dette var en kjempemorsom fest, mye morsommere enn festen til kronprinsesse Victoria, med flere venner og lett stemning, sa en av gjestene til Expressen.

Ifølge den svenske avisen hadde parets nærmeste venner laget i stand bildeserier fra prinsesse Madeleine og forlovedens liv. 

Gjestene ble møtt av meterhøye, røde roser i hotellets speilsal før det var tid for forretten, som bestod av en sufflé og rødbeter. Stjernekokken Mathias Dahlgren stod bak denne retten.

Under selve vielsen lørdag kom kongelige og celebriteter på rekke og rad. Kronprinsesse Mette-Marit hadde på seg en isblå kjole og fikk skryt fra ekspertene for sitt antrekk i bryllupet.

- Hun er sammen med kronprinsesse Victoria og kronprinsesse Mary av Danmark en av de tre best kledde kvinnelige gjestene, sa Se og Hørs sjefsredaktør og moteekspert Ellen Arnstad.

Den svenske kronprinsessen så også fantastisk ut.

- Victoria så «stunning» ut. Mary kler sterke farger, mens Mette-Marit helt riktig velger pastell, sa Arnstad.


Men bryllupets motedronning var naturligvis den vakre bruden. Italienske Valentino hadde designet hennes flotte brudekjole. Chris ble rørt under vielsen - og kanskje var det derfor han sa prinsesse Madeleines navn feil da de giftet seg.

Etter vielsen kysset brudeparet tre ganger – til stor jubel fra de flere fremmøtte. Deretter ble brudeparet fraktet til sin egen bryllupsfest på Drottningholm slott med hest og vogn – mens de kongelige gjestene ble fraktet kollektivt – med buss!

Svensk Damtidnings hoffekspert Johanna Lejon følger den svenske kongefamilien tett. Hun tror Madde har funnet sin drømmemann i Chris O´Neill.

- Jeg tror hun er veldig lykkelige med Chris. Det så vi ikke minst på torsdag, da Sverige feiret nasjonaldagen og de for første gang var sammen med kongefamilien offentlig. Man ser på henne hvor glad og lykkelig hun er. Hvor glad hun er over å få vise frem Chris for det svenske folket. I Chris har hun funnet den tvillingsjelen hun tidligere har snakket om. De liker de samme tingene, sier Lejon til Seoghør.no.

Hun er overbevist om at Madde og Chris kommer til å få et lykkelig ekteskap...

LES OGSÅ: Prinsessens hemmelige eventyrromanse
  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer