Du leser nå Se og Hør Pluss

Slik var kong Olavs siste dag

Hjerteinfarkt rammet vår kjære konge. Kong Harald mener urolighetene i verden var årsaken.

VI MINNES: 10. april 1990 besøkte kong Olav Elverum i forbindelse med femtiårsminnet av tyskernes invasjon av Norge. Drøyt ni måneder senere var det en annen krig som ga grunn til bekymring.
VI MINNES: 10. april 1990 besøkte kong Olav Elverum i forbindelse med femtiårsminnet av tyskernes invasjon av Norge. Drøyt ni måneder senere var det en annen krig som ga grunn til bekymring. Vis mer
Publisert

Kvelden 17. januar 1991 fant en betrodd medarbeider kong Olav tilsynelatende sovende foran TV-skjermen. Det ble raskt konstatert et kraftig hjerteinfarkt.

TV-en var på i mange hjem den kvelden. Også hos vår kjære konge. Gulfkrigen utspilte seg i all sin grusomhet «live» på tv-skjermene. Kongen, som selv hadde opplevd en verdenskrig, var svært bekymret.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vi lanserer Se og Hør Pluss!

Få de aller beste sakene fra bladet. 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke. Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

199,-/måned

Få tilgang til alt!

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer