Hertuginne Meghan og prins Harry:

Slik var hertugparets første stevnemøte

- Hun spurte kanskje seg selv om hun hadde vært litt for ivrig.

LYKKELIGE: I 2016 møttes prins Harry og Meghan for første gang. Kjemien stemte, og i mai ble de mann og kone. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: I 2016 møttes prins Harry og Meghan for første gang. Kjemien stemte, og i mai ble de mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De siste to årene har royale fans over hele verden fått være vitner til prins Harry (34) og hertuginne Meghans (37) kjærlighetshistorie, som i mai nådde et høydepunkt, da de ble mann og kone.

Til tross for at hertugparets liv er blitt nøye dokumentert siden forholdet deres ble kjent i 2016, er det ikke mange som har kjent til detaljene rundt duoens første møte - før nå.

Det er forfatter Andrew Morton (65), som blant annet har skrevet en biografi om prinsesse Diana, som forteller om hertugparets første stevnemøte i boken «Meghan: En Hollywood-prinsesse».

Det melder australske News.

Skal vi tro forfatteren, opplevde Meghan mye av den samme frykten som alle oss andre etter duoens første date. Det faktum at hun møtte en ekte prins gjorde antakelig ikke saken noe bedre.

Hun skal nemlig ha vært bekymret for å være «for ivrig» etter det første møtet.

BRYLLUP: I mai ble prins Harry og hertuginne Meghan endelig gift. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP: I mai ble prins Harry og hertuginne Meghan endelig gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Møttes i London

Morton skriver at Harry og Meghan møttes for første gang da sistnevnte var i London i 2016 for å promotere en ny sesong av tv-serien «Suits», som hun på den tiden hadde en av hovedrollene i.

- De ble bergtatt av hverandre. Harry ble umiddelbart betatt av hennes skjønnhet og dømmekraft, skriver forfatteren.

Meghan skal på sin side ha vært svært tiltrukket av prinsen, og forsto ham som en mann - ikke en tittel.

Duoen endte kvelden med å gå hver til sitt, da Meghan bodde i SoHo, og Harry returnerte til Kensington Palace.

Dagen etter ble Meghan invitert på nok en date, og ifølge Morton kan det godt være at Meghan i senere tid lurte på om hun kanskje svarte litt for fort.

- Hun spurte kanskje seg selv om hun hadde vært litt for ivrig da hun godtok intvitasjonen hans om å møtes den påfølgende dagen, skriver han i boken.

Kjente ikke til Meghan

I november 2017 annonserte det britiske kongehuset at Harry og Meghan var forlovet, og i den anledning stilte turtelduene opp i et forlovelsesintervju.

I intervjuet fortalte paret om frieriet, og de avslørte videre at Meghan knapt klarte å vente på at sin kjære skulle avslutte setningen da hun så gjerne ville få gi sitt «ja».

GIFTERMÅL: Prins Harry og Meghan Markle i intervju om bryllupet som skal finne sted til våren. Video: NTB / Scanpix Vis mer

Det nyforlovede paret fortalte også om hvordan de møttes, og uten å ville røpe for mange private detaljer, kunne de fortelle at de ble introdusert av en felles venn uten å ha kjennskap til hverandre.

- Jeg hadde aldri hørt om Meghan før. Det var definitivt en «blind date», sa Harry, noe Meghan sa seg enig i.

Romantisk frieri

I tillegg til intervjuet med BBC, stilte også hertugparet opp på bilder for pressen etter forlovelsen. Den gang kunne prinsen bekrefte at frieriet var romantisk.

- Selvfølgelig var det det, sa han.

GIFTERMÅL NESTE: Prins Harry og Meghan Markle møtte pressen etter nyheten om at de skal gifte seg til våren. Video: AP / Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Meghan på sin side fortalte at hun var veldig glad, og viste stolt fram ringen, som ifølge ITVs kongehusekspert, Chris Ship, er laget av tre forskjellige steiner. En fra Botswana, der paret nylig var på ferie, og to fra avdøde prinsesse Dianas personlige smykkesamling.

LES OGSÅ: - Jeg vil aldri spille med dem igjen