Slik var Haakons bursdag

Kanelboller, familiekos og Bård Tufte Johansen. Slik feiret kronprinsen sin bursdag.

FINT: - Det har vært en veldig fin feiring med familien, sa Mette-Marit ved ettermiddagstider søndag. Foto: SCANPIX
FINT: - Det har vært en veldig fin feiring med familien, sa Mette-Marit ved ettermiddagstider søndag. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Søndag var det bursdagsfest i kronprinsfamiliens nye sommerparadis på Flatholmen utenfor Risør. Men først hadde Haakon (35) kvalitetstid med sin kjære familie.

Se bildene fra bursdagsfeiringen nederst i saken!

Kronprinsparet og deres to barn, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus, startet merkedagen med hjemmebakte kanelboller og familiekos, skriver VG. Ifølge avisen var fire fotografer invitert ut til kronprinsfamiliens holme for å ta de første bildene av familien på det idylliske feriestedet.

- Det har vært en veldig fin feiring med familien, sier Mette-Marit til VG ved ettermiddagstider søndag - uten å ville røpe hva hun hadde kjøpt i gave til ektemannen.

Kronprinsessen, moren Marit Tjessem, en venninne og barna, som familien kaller Ingrid og Magnus, kom i båt inn til fastlandet rundt klokka halv tre. Mette-Marits mor tok med seg de to barna, mens kronprinsen tok båten tilbake til Flatholmen, hvor det ikke var lenge før bursdagsfesten startet.

Rundt klokken fire var Mette-Marit - ifølge VG - igjen til sjøs. Da ble hun med inn til Risør for å plukke opp mannens gjester.

- Alle var i veldig godt humør og vinket til mennesker som så dem på brygga, sier turistene Hege Harstad og Cathrine Halvorsen, som sto på brygga i Risør da kronprinsen kom inn for å hente gjestene.

Blant gjestene var Bård Tufte Johansen. Ifølge de to turistene hadde alle med seg baggasje, og det kan med det ha vært trangt om plassen på den 60 kvadratmeters store "kronprinshytta".

Haakon og Mette-Marit (34) kjøpte eiendommen for ni millioner kroner i mai i år, og for noen uker siden ble det kjent at kronprinsparet har til hensikt å bruke det gamle hytteanlegget slik det er, og ikke bygge nytt. 

LES OGSÅ: Gratulerer med dagen, Haakon!

Se bildene fra Haakons bursdagsfeiring her:

GRATULERER: Kronprins Haakon gratuleres av Mette-Marit, Ingrid Alexandra og Sverre Magnus. Foto: SCANPIX
GRÅVÆR: Været er ikke det beste på Flatholmen utenfor Risør, men Kronprinsfamilien koser seg likevel. Foto: SCANPIX
SMIL TIL FOTOGRAFEN: Det er ikke alltid lett å få to små barn til å stille opp til fotografering. Foto: SCANPIX
DER JA: Kronprinsfamilien sråler på kronprins Haakons 35-årsdag. Foto: SCANPIX
BURSDAGSKLEM: Prinsesse Ingrid Alexandra gir pappa Haakon en god klem. Foto: SCANPIX
RISØR 20080720: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit feirer kronprinsens fødselsdag sammen med barna prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus på Flatholmen utenfor Risør søndag. Hjemmelagde kaker og kanelboller står på menyen. Foto: SCANPIX
RISØR 20080720: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit feirer kronprinsens fødselsdag sammen med barna prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus på Flatholmen utenfor Risør søndag. Hjemmelagde kaker og kanelboller står på menyen. Foto: SCANPIX