Harry og Meghan:

Slik tar de «farvel»

Prins Harry og hertuginne Meghan trekker seg nå tilbake fra sine kongelige plikter. Mandag delte de en «siste hilsen» på Instagram.

FORLATER INSTAGRAM: Hertuginne Meghan og prins Harry la ut sin siste Instagram-post mandag. Nå trekker de seg tilbake. Foto: NTB scanpix
FORLATER INSTAGRAM: Hertuginne Meghan og prins Harry la ut sin siste Instagram-post mandag. Nå trekker de seg tilbake. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det tilsynelatende siste innlegget på Instagram-kontoen @sussexroyal ble publisert mandag. Her skriver hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) at følgerne ikke lenger kommer til å se dem på Instagram.

Årsaken skal være coronapandemien, fremkommer det i innlegget.

I innlegget takker de for støtten, inspirasjonen og den delte forpliktelsen til å gjøre godt i verden.

- Det som er viktigst nå er helsen og velferden til alle over hele kloden, og å finne løsninger for de mange utfordringene som har dukket opp som følge av denne pandemien. Samtidig som vi alle finner vår rolle i dette globale skiftet og endringer av rutiner, vil vi bruke dette kapittelet til å fokusere på hvordan vi best kan bidra, skriver hertugparet til sine over elleve millioner følgere.

- Selv om dere ikke kommer til å se oss her, så fortsetter arbeidet, står det videre.

Beskjeden kom bare én dag før paret offisielt trekker seg ut av det britiske kongehuset.

Vil fokusere på andre ting

Avslutningsvis skriver paret også at de ser frem til å ta opp forbindelsen med følgerne igjen snart - uten å si noe om på hvilken måte det vil skje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer