TUSEN TAKK: En takknemlig kronprinsesse Mette-Marit takket for bursdagsgratulasjoner med et bilde på twitter.
 Foto: /All Over Press
TUSEN TAKK: En takknemlig kronprinsesse Mette-Marit takket for bursdagsgratulasjoner med et bilde på twitter. Foto: /All Over PressVis mer

Slik takker Mette-Marit for gratulasjonene

Da folket gratulerte med 42-årsdagen, ga kronprinsessen et lite innblikk i hvordan dagen ble feiret.

SEOGHØR.NO: 19. august fylte kronprinsesse Mette-Marit 42 år, og de første i gratulasjonskøen var selvfølgelig ektemannen Haakon og barna. Kronprinsessen har selv fortalt om tradisjonen med gaver og kake på sengen hjemme på Skaugum.

Sannsynligvis fikk hun oppmerksomhet fra både venner og familie resten av dagen, men også folket sendte gratulasjoner i fleng. Bare på kongehusets Facebook-side er det i skrivende stund kommet 693 kommentarer og 6013 likes på innlegget om Mette-Marits bursdag.

- En varm takk til Kronprinsessen for de verdier og den inspirasjon hun formidler ved den hun er og alt hun gjør. Vi har en fantastisk kongefamilie. Til lykke med dagen! hadde en skrevet, mens en annen skrev:

- Gratulerer med dagen! Stolt av kronprinsessa vår!

Mette-Marit har åpenbart fått med seg alle de hyggelige hilsningene, og på tampen av fødselsdagen sendte hun ut et stort takk i sosiale medier. På sin twitter-konto la hun nemlig ut et bilde og skrev «Tusen takk for alle fine gratulasjoner» etterfulgt av tre ballongikon.

Bildet viser et basseng, hvor det er pyntet med rosa ballonger i stigen. Mest sannsynlig er det i familiens hage, og kanskje er ballongene et tegn på bursdagsfest. Vanligvis stiller nemlig både Mette-Marits og Haakons familier mannsterke når noen har bursdag på Skaugum.

LANDLIG IDYLL: Kronprinsfamilien bor landlig til på Skaugum i Asker. Til venstre i bildet kan vi se familiens basseng.  Foto: Se og Hør
LANDLIG IDYLL: Kronprinsfamilien bor landlig til på Skaugum i Asker. Til venstre i bildet kan vi se familiens basseng. Foto: Se og Hør Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Dagen etter var kronprinsessen på offisielt oppdrag i Oslo, og da var både mamma Marit og søster Kristin også tilstede. Begge bor egentlig i Kristiansand, så det er nok derfor svært sannsylig at de også var med busdagsbarnet på selve bursdagen.

Hva Mette-Marit fikk i gaver forblir imidlertid en hemmelighet, men hun har før avslørt at ektemannen har hatt samme tema på gavene i årevis. Nemlig av det sporty slaget!

- Min mann er veldig god på å gi meg fritidsutstyr. Ikke ullundertøy, eller jo, det har vært det også faktisk. Men i løpet av de siste åra har jeg fått telt, sykkel og turmat i pose. Men i år har han gått ekstra langt og skaffet meg medlemskort treningssenter, fortalte Mette-Marit på 40-årsdagen sin ifølge Dagbladet.

Les også: Ari tok svigerfars båt til barndomsparadiset